Суперники «Динамо»: перемога «Барси» в «Ель Класіко»

Суперники «Динамо» по груповому турніру Ліги чемпіонів провели поєдинки в національних чемпіонатах.

Каталонська «Барселона» в рамках легендарного «Ель Класіко» приймала на своєму полі мадридський «Реал». Святкуючи вчора 110-річчя із дня заснування клубу, футболісти «Барси» планували здобути перемогу і порадувати тих 98 тисяч глядачів, які зібралися на трибунах «Ноу Камп».

Перший тайм не приніс забитих м’ячів. Команди по черзі володіли ініціативою, але небезпека біля обох воріт до чогось істотного так і не призвела. На початку другої половини матчу наставник каталонців Хосеп Гвардіола випустив на заміну Ібрагимовича, і Златан через п’ять хвилин відзначився в першому ж для себе «Ель Класіко». Даніель Алвеш блискуче закинув м’яча до штрафного майданчика, а швед, не давши м’ячу опуститися на газон, увігнав снаряд до сітки воріт Касильяса.

Забитий м’яч додав каталонцям упевненості. На хід матчу навіть не вплинуло вилучення Бускетса на 63-й хвилині. Оборона «Барселони» була цього вечора надійна, а ось біля протилежних воріт Мессі міг вирішувати питання про переможця матчу, але не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем.

Таким чином, завдяки перемозі, «Барселона» обійшла «Реал» у турнірній таблиці й тепер випереджає «вершкових» на два очки.

«Барселона» – «Реал» – 1:0 (0:0).

«Барселона»:
Вальдес, Даніель Алвеш, Піке, Пуйоль, Абідаль, Бускетс, Хаві, Кейта (Туре, 66), Мессі, Іньєста, Анрі (Ібрагимович, 51).

Гол: Ібрагимович (56).

* * *

Міланський «Інтер» продовжив свою безпрограшну серію в чемпіонаті до восьми матчів, обігравши на своєму полі «Фіорентину». Єдиний м’яч у матчі забив Міліто, заробивши і реалізувавши пенальті.

«Інтер» – «Фіорентина» – 1:0 (0:0).

«Інтер»:
Жуліо Сезар, Дзанетті, Самуель, Лусіо, Ківу, Станкович, Камб’яссо, Мунтарі (Мотта, 73), Куарежма (Мансіні, 73), Міліто (Вієйра, 87), Ето’О.

Гол: Міліто (85, пен.).

* * *

«Рубін» у ранзі чемпіона заїхав до Краснодару. Головний тренер казанців Курбан Бердиєв надав можливість зіграти футболістам, які мали недостатньо ігрової практики впродовж сезону, результатом чого став розгром аутсайдера.

«Кубань» – «Рубін» – 0:3 (0:2).

«Рубін»:
Ревішвілі, Кальошін, Орєхов, Попов, Баляйкін, Горбанець, Сібайя (Котляров, 70), Муравські, Бистров, Касаєв (Портнягін, 64), Кабзе (Мірзаєв, 79).

Голи: Кабзе (10), Муравські (32), Портнягін (81).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер