Суперники «Динамо»: в чемпіонатах без перемог

Суперники «Динамо»: в чемпіонатах без перемог

Суперники "Динамо" по груповому турніру Ліги чемпіонів не змогли здобути перемоги в поєдинках чемпіонатів своїх країн.

"Манчестер Сіті" – "Арсенал" – 3:0

"Арсенал":
Альмунія, Сильвестр, Джуру, Кліші, Хойт (Ремсі, 60), Денілсон, Сонг, Насрі, Діабі (Вела, 70), Бендтнер, ван Персі.

Голи: Айрленд (45+1), Робіньо (56), Старридж (90+2, пен.)

Лондонський "Арсенал" зазнав розгромної поразки від "Манчестер Сіті". У поєдинку проти "городян" головний тренер "Арсеналу" не міг розраховувати на кількох ключових гравців через травми і дискваліфікації.

В принципі, молодь "Арсеналу" неодноразово доводила свою профпридатність. Але це був явно не день "канонірів". Підопічні Арсена Венгера протрималися практично весь перший тайм, але в кінцівці все ж таки пропустили. Швидка атака "Сіті" по центру призвела до помилки Кліші, від якого м'яч зрикошетив на вільного Айрленда, і півзахисник "Манчестер Сіті" метрів із 10-ти відправив м'яча до сітки воріт.

У другій половині гри господарям достатньо швидко вдалося подвоїти перевагу. Райт-Філіпс блискучим пасом вивів Робіньо віч-на-віч із воротарем, і бразилець красивою підсічкою змусив Альмунію вдруге виймати м'яча із сітки воріт. Добив же "Арсенал" Старридж, який реалізував пенальті за порушення правив збоку Джуру.

Таким чином, "каноніри" зазнали вже п'ятої поразки в сезоні і продовжують перебувати позаду трійки лідерів. До матчу з "Динамо" лондонці готуються не в найкращому фізичному і психологічному стані.

"Анкарагюджю" – "Фенербахче" – 0:0

"Фенербахче":
Волкан Демірель, Гекхан Генюл, Еду, Лугано, Ведерсон, Сельчук Сахин (Казим-Ричардс, 57), Хосіко, Дейвид (Мальдонадо, 66), Емре (Гюрхан Гюрсой, 81), Алекс, Гуїза.

Стамбульський "Фенербахче" не зміг здобути виїзну перемогу над "Анкарагюджю". Поєдинок, який не був багатий на небезпечні моменти, закінчився цілком закономірною нульовою нічиєю. Таким чином, "канарки" не змогли піднятися вище шостого місця, а за підсумками інших матчів туру цілком можуть втратити і нинішню позицію. А тим часом чутки про відставку Луїса Арагонеса ширяться все більше. Навіть появився і ймовірний претендент – мадридський "Реал"...

Португальський "Порту" проведе свій поєдинок в національному чемпіонаті ("дракони" на виїзді гратимуть з "Амадорою") 17 грудня.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер