Суперники «Динамо»: перемоги в дербі

Суперники «Динамо»: перемоги в дербі

Лондонський "Арсенал" після перемоги над «Динамо» обіграв і "Челсі", а "Фенербахче", здобувши перемогу над "Бешикташем", у піднесеному настрої готується до завершального поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів.

"Фенербахче" – "Бешикташ" – 2:1

"Фенербахче":
Волкан Демірель, Гекхан Генюл, Еду, Лугано, Роберто Карлос, Казим-Ричардс, Сельчук Сахин, Дейвид (Алі Білгін, 83), Угур Борал (Ведерсон, 69), Алекс (Хосіко, 60), Гуїза.

Голи: Сельчук Сахин (11), Гуїза (27) – Нобре (21).

Стамбульський «Фенербахче» здобув важливу в психологічному плані перемогу в поєдинку з «Бешикташем». Невдалий старт у сезоні (місце за трійкою лідерів впродовж чемпіонату плюс останнє місце в груповому турнірі Ліги чемпіонів, яке на даний момент займають «канарки») викликав обурення збоку вболівальників, направлене в основному на головного тренера – іспанця Луїса Арагонеса. Але зовсім нещодавно «Фенербахче» впевнено обіграв у дербі «Галатасарай», а зараз розібрався і з іншим принциповим суперником – «Бешикташем».

Вже на 11-й хвилині господарі повели в рахунку. Алекс подав з кутового, а Сельчук Сахин, випередивши захисника на ближній стійці, відправив м'яча до дев'ятки воріт. Після пропущеного гола «Бешикташ» став збільшувати тиск, і незабаром відігрався в результаті швидкої атаки – після проходу лівим флангом Екрем прострілив у штрафний майданчик, і Нобре з ходу відправив м'яча до сітки воріт.

Втім, «Фенербахче» зволікати з відповіддю не став, і через шість хвилин відновив свою перевагу в рахунку. Волкан сильно вибив м'яча від воріт, «круглий» прискакав до Гуїзи, і іспанець точним ударом перекинув воротаря, який трохи вийшов з воріт. Наприкінці першого тайму гості залишилися в меншості – за два попередження гру достроково закінчив Сіссе. Надалі небезпечні моменти в основному виникали біля воріт «Бешикташа», але підопічних Луїса Арагонеса підводила точність і виконавська майстерність на завершальній стадії атак.

"Челсі" – "Арсенал" – 1:2

"Арсенал":
Альмунія, Санья, Галлас, Джуру, Кліші, Денілсон, Фабрегас, Сонг, Насрі, Адебайор (Бендтнер, 83), ван Персі.

Голи: Джуру (31, автогол) – ван Персі (59, 62).

Лондонський «Арсенал» здобув блискучу перемогу над «Челсі» на «Стемфорд Бридж» і зберіг за собою четверте місце в турнірній таблиці. У першому таймі перевага була на боці «Челсі». Цілком логічним виглядає гол у ворота Альмунії – щоправда, провів його «канонір» Джуру. Але в середині другого тайму голландець ван Персі впродовж трьох хвилин не тільки зрівняв рахунок, але і увігнав увесь стадіон «Челсі» в шок, вивівши гостей вперед і принісши тим самим перемогу «канонірам».

«Порту» свій поєдинок у чемпіонаті Португалії проведе сьогодні ввечері – «дракони» прийматимуть на своєму полі «Академіку».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер