Суперник «Динамо»: урок від «Мальорки»

Суперник «Динамо»: урок від «Мальорки»

Іспанська «Валенсія» зазнала поразки в черговому турі чемпіонату Іспанії, давши можливість лідируючій трійці («Барселона», «Реал», «Севілья») ще більше відірватися в турнірній таблиці.

«Валенсія» вимушена була виступати без трьох основних гравців – голкіпера Ренана, півзахисника Хоакіна та головного бомбардира команди Давида Вільї. Вже в дебюті матчу запасний голкіпер «кажанів» Гуаїта невдало зіграв, відбиваючи дальній удар, і Хурадо без проблем переправив м'яча в сітку воріт.

Неприємності «Валенсії» продовжилися наприкінці першого тайму. Спочатку Марті реалізував пенальті за фол збоку Рауля Альбіоля в межах штрафного майданчика, а за хвилину знову Хурадо вдало зіграв у безпосередній близькості від воріт, з кількох метрів розстрілявши ворота левантійців.

Все, на що спромоглися гості, – це гол престижу. Від розгрому «Валенсію» врятував Вісенте. Таким чином, «кажани» дозволили «Вільярреалу» наздогнати себе в турнірній таблиці – в активі команд по 34 очки.

«Мальорка» – «Валенсія» – 3:1

«Валенсія»:
Гуаїта, Мігель, Мадуро (Бараха, 46), Рауль Альбіоль (Моретті, 49), Дель Орно, Марчена, Еду, Пабло Ернандес (Вісенте, 46), Мату, Давид Сильва, Морієнтес.

Голи: Хурадо (7, 42), Марті (41, пен.) – Вісенте (73).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер