Зимові плани «Динамо»

Зимові плани «Динамо»

Наступного дня після матчу з «Фенербахче» більшість гравців «Динамо» поїхали з Києва. Частина - в рідні міста і країни, інші - в теплі краї. Добре відпочити і набратися сил на 2009 футбольний рік футболісти і тренери зможуть до 10 січня. Цього дня, о 13.00, у повному складі команда збереться на базі в Конча-Заспі, де проведе перше тренування.

Окрім втягувальних занять на футбольних полях, у перші робочі дні на динамівців чекає поглиблене медобстеження і спеціальні тести. А після – на перший зарубіжний збір. На південь Ізраїлю, в добре знайоме за минулими роками місто Ейлат, динамівська делегація прибуде 16-го числа. Потім перебазується до Тель-Авіва, де в останній тиждень місяця відбудеться традиційний Кубок Першого каналу. Нагадаємо, що в груповому турнірі «Динамо» зустрінеться з харківським «Металістом» і російськими клубами ЦСКА і «Крилья Совєтов». Переможець групи зіграє 1-го лютого у фінальному матчі турніру.

З 2-го по 5-е лютого «Динамо» тренуватиметься в Києві, а потім вирушить на другий і завершальний збір нинішньої зими, в іспанське місто Марбелья. В цьому регіоні планують готуватися до сезону багато команд, тому зі спаринг-партнерами проблем не виникне. Точні дати проведення контрольних матчів і суперників будуть оголошені пізніше.

До Києва «Динамо» повертається напередодні першого матчу в 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Суперника визначить жеребкування 19-го грудня. Зараз же відомо, що поєдинки цієї стадії відбудуться 18/19 і 26 лютого. Перший матч «Динамо» проведе вдома, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер