»Динамо» – «Севастополь»: а судді хто?

»Динамо» – «Севастополь»: а судді хто?

Стала відомою бригада арбітрів, яка буде обслуговувати завершальний матч першої частини сезону 2010/2011 Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на домашньому стадіоні прийме «Севастополь».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

У нинішньому сезоні одесит працював на шістьох матчах вищого ешелону, в тому числі й одного разу за участю «Динамо». У 4-му турі підопічні Валерія Газзаєва на стадіоні ім. Валерія Лобановського розійшлися миром із «Дніпром» (0:0), а Швецов пред'явив учасникам поєдинку вісім попереджень.

Допомагати головному рефері на лініях будуть представники Донецька – асистент арбітра ФІФА Олексій Андреєв та асистент арбітра національної категорії Андрій Береговий. Функції резервного виконуватиме арбітр ФІФА Віталій Годулян (Одеса).

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть столичний делегат ФФУ Геннадій Лисенчук та інспектор ФФУ Володимир Куцев із Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер