»Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 4:0. Перемога для гарного настрою

»Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 4:0. Перемога для гарного настрою

Товариський поєдинок проти «Спартака» з Нальчика дозволив футболістам «Динамо» відволіктися від тренувальних буднів. Підопічні Олега Лужного активно провели весь матч, здобувши впевнену перемогу й забезпечивши собі гарний настрій аж до матчу з «Шерифом» 15-годекабря.

У складі «Спартака» на поле в матчі виходили резервісти та футболісти, що перебувають на перегляді. Були побоювання, що суперник буде грати жорстко, але гра пройшла в доволі коректній боротьбі. Єдине ж попередження в поєдинку в пасиві Мілевського, який брутально зіграв проти свого опонента вже на перших хвилинах.

Олег Лужний надав можливість узяти участь у матчі всім наявним у розпорядженні футболістам. Виняток становили лише Теміле, який лише завтра повернеться до тренувань, і Кичак. Увесь матч провели на полі лише троє футболістів: у захисті вдало діяли Хачеріді та Попов, дозволивши гравцям суперника завдати лише одного удару в рамку воріт, а в середній лінії активним був Зозуля.

Перемога далася «Динамо» доволі легко. За діями команди з Нальчика була помітна незіграність футболістів у всіх лініях, та й різниця в підготовці дуже позначалася. У першому таймі головною дійовою особою виступав Ярмоленко. Саме після його пасу Єременку вдалося відкрити рахунок, потім же забивав уже сам Андрій – спочатку реалізував пенальті, призначений за порушення проти Зозулі, а потім замкнув простріл того ж Зозулі з правого флангу. Після перерви пішов дощ, який плавно перетворився на зливу, позначившись на діях обох команд. «Динамо» володіло ініціативою, як і до перерви, але відзначитися вдалося лише одного разу – Кравець вдало замкнув простріл Нінковича з правого флангу. Нальчани за весь матч одного разу поцілили в рамку воріт, що ледь не призвело до голу: мокрий від дощу м'яч вислизнув з рук Шовковського, після чого влучив у стійку.

До речі, одним з уважних глядачів на матчі був головний тренер «Карпат» Олег Кононов. Зазначимо, що львівський клуб також перебуває в Туреччині, готуючись до домашнього матчу проти ПСЖ у Лізі Європи. «Я не можу давати оцінку підготовці «Динамо». Можу лише сказати, що мені подобається, як грає команда останнім часом. Хлопці діють упевнено й розкуто, а це, в першу чергу, заслуга тренера», – зазначив Олег Георгійович, йдучи з тренувального поля.

«Динамо» – «Спартак» (Нальчик) – 4:0 (3:0).

«Динамо» (1 тайм):
Коваль, Бетао, Хачеріді, Алмейда, Попов, Михалик, Вукоєвич, Єременко, Зозуля, Мілевський, Ярмоленко.

«Динамо» (2 тайм):
Шовковський, Несмачний, Хачеріді, Юссуф, Попов, Гармаш, Бертольйо, Нінкович, Шевченко, Кравець, Зозуля.

Голи:
Єременко (15), Ярмоленко (21, 40), Кравець (77).

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер