На ювілей, до московських одноклубників

На ювілей, до московських одноклубників

У рамках святкування 85-річчя товариства «Динамо», футбольний клуб «Динамо» Москва організує товариські матчі з динамівцями Києва, Мінська і Тбілісі. Три зустрічі відбудуться під девізом «Динамо» - ігри чемпіонів». Усі вони пройдуть на легендарній Великій Спортивній Арені «Динамо», яка цього року святкує своє 80-річчя.

У перший день серії, суперником московського «Динамо», 11-кратного чемпіона СРСР, стане 13-кратний чемпіон СРСР, 12-кратний чемпіон України – київське «Динамо». У другий ігровий день, 25 червня, на поле стадіону «Динамо» проти московських динамівців вийдуть мінчани. В останньому матчі серії, 28 червня, «Динамо» Москва поміряється силами з одноклубниками з Тбілісі, 2-кратними чемпіонами СРСР – 1964 і 1978 років, 12-кратними чемпіонами Грузії.

Команда Юрія Сьоміна з усією серйозністю підійшла до зустрічі і, як на матчі єврокубків, має намір прибути до Москви за день до зустрічі – в суботу. Зараз наставник динамівців визначається зі складом, який поїде до столиці Росії.

У касах Великої Спортивної Арени «Динамо» повним ходом іде продаж квитків. Для власників абонементів на домашні ігри «Динамо» в чемпіонаті Росії вхід на матчі «Ігор чемпіонів» буде вільним. Усі решта зможуть придбати вхідний квиток, який дає право всі три зустрічі між динамівськими колективами. Місце за воротами коштує 150 рублів (близько 30 гривень), центральні трибуни і ложі – від 200 до 1500 рублів (40-300 гривень). Нагадаємо, що перший поєдинок «Динамо» - ігри чемпіонів» між московським і київським «Динамо» пройде у неділю, 22 червня. Початок о 17.00 (час київський).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер