»Динамо» представить оновлений логотип

»Динамо» представить оновлений логотип

3 липня 2011 року о 18:00 футбольний клуб «Динамо» (Київ) представить оновлений логотип, під яким команда виступатиме у всіх змаганнях починаючи з сезону 2011/2012. Презентація відбудеться у конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановсько напередодні першого матчу нового сезону – поєдинку за Суперкубок України, який відбудеться 5 липня і у якому «Динамо» зіграє проти донецького «Шахтаря». У презентації візьмуть участь президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер Юрій Сьомін, капітан команди Олександр Шовковський, гравець «Динамо» 1961 року Андрій Біба, один із соавторів оновленого варіанту логотипу дизайнер Марія Прийдан.

На презентації буде представлена історія динамівського логотипу, яка веде свій початок з двадцятих років минулого століття. Присутні зможуть побачити усі без винятку варіанти емблеми, з якою команда виходила на поле упродовж понад восьми десятиліть свого існування.

Президент клубу Ігор Суркіс розповість про ідею оновлення клубного логотипу та процес прийняття рішення щодо вибору саме такого логотипу.

Дизайнер Марія Прийдан розкаже про те, за якими критеріями велась розробка оновленого логотипу, що саме було взяте за основу і чому саме цей логотип має бути у сучасного «Динамо». Капітан «Динамо», 1961 року, яке вперше стало чемпіоном СРСР, Андрій Біба нагадає про традиції виступів команди під літерою «Д». Головний тренер Юрій Сьомін та капітан команди Олександр Шовковський повідомлять про хід підготовки до нового сезону, який команда розпочне із оновленим логотипом. Всі учасники презентації будуть готові дати відповіді на запитання представників преси.

Потім всі будуть запрошені на відкрите тренування команди, де відбудеться фотосесія, на якій гравці основного складу команди вперше предстануть перед публікою у формі із оновленим логотипом. Гравці та тренери спілкуватимуться із пресою та вболівальниками.

ФК «Динамо» запрошує всіх бажаючих відвідати відкрите тренування команди, яке відбудеться 3 липня о 18:30 на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського

Информационный отдел ФК «Динамо» (Киев)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер