Фотосесія перед Лігою

Фотосесія перед Лігою
Динамо - 2008/09

У неділю вранці на базі в Конча-Заспі пройшла фотосесія першої команди «Динамо» в сезоні 2008/09. Нові фотографії, як командне, так і окреме кожного гравця і тренера, будуть використані в клубних ЗМІ, а також у друкованих і електронних виданнях УЄФА.

Незважаючи на втому після нелегкого матчу з «Арсеналом», гравці і тренери перебували у доброму гуморі. Цього разу як символічний подарунок кожен учасник фотосесії отримував свіжий номер клубного журналу. Гравці жваво розглядали ілюстроване видання і шукали себе на численних фотографіях. Більше всіх порадів Огнєн Вукоєвич, чиє фото вийшло на обкладинці. Хорват кілька секунд його розглядав, а потім попросив ще кілька екземплярів.

Для більшості футболістів серпнева фотосесія давно увійшла до традиції. Але були й гравці, для яких подібна процедура стала першою в кар'єрі. Це Роман Єременко, Огнєн Вукоєвич, Станіслав Богуш, Бетао, Еммануель Окодува, Микола Морозюк, Роман Зозуля, Андрій Ярмоленко, Франк Теміле. Деякі з них поділилися враженнями від заходу:

Огнєн Вукоєвич, півзахисник: «Сфотографуватися у складі «Динамо» для мене дуже приємно. Це нормальний процес, без якого не можна обійтися. Коли я грав у загребському «Динамо», подібні фотосесії влаштовувалися кожні півроку. Бути частиною динамівської родини для мене багато чого важить, адже з цією командою я пов'язую великі надії і своє майбутнє».

Роман Єременко, півзахисник: «Звичайно, цікаво брати участь в подібних заходах, адже «Динамо» - чудова команда. Поки для мене тут все нове. Після переїзду з Італії, я ще не встиг звикнути до нової обстановки. Сподіваюся, мені вдасться пробитися до основного складу, дуже хочу регулярно виступати за «Динамо». Також мрію виграти чемпіонат України і добре виступити в Лізі чемпіонів, в яку, сподіваюся, «Динамо» обов'язково вийде. Гадаю, в середу нічого екстраординарного трапитися не має. До старту в Лізі намагатимуся стати повноправною частиною команди».

Додамо, що в «Динамо» Єременко виступатиме під 11-м номером. Проти «Спартака» Роман зіграти не зможе, оскільки не заявлений на третю кваліфікацію Ліги чемпіонів. У чемпіонаті України новачок, орендований «Динамо» на сезон 2008/09, зможе дебютувати в найближчому матчі. Якщо, звичайно, заслужить на таке право.

У фотосесії не змогли взяти участь Горан Саблич і Карлос Корреа. Хорват з особистих причин, а бразилець тільки на початку вересня приїжджає до Києва із Сан-Паулу, де останні три місяці відновлювався після операції. Як розповів тренер з фізпідготовцки Віченцо Пінколіні, перший тиждень Корреа проходитиме тестування і займатиметься за індивідуальною програмою. І лише після цього, якщо його здоров'я не викликатиме сумнівів у лікарів, футболіст приступить до занять у загальній групі.

На офіційному сайті «Динамо» загальнокомандне й індивідуальні фото гравців і тренерів будуть розміщені в розділі «гравці» і «тренери» у вівторок, 26 серпня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер