»Динамо» – «Волинь» – 2:1. Дві передачі в двохсотому матчі

»Динамо» – «Волинь» – 2:1. Дві передачі в двохсотому матчі

Матч завершував програму 13-го туру чемпіонату України і, знаючи результати головних конкурентів, динамівці права на помилку не мали. Три очки команда Юрія Сьоміна здобула впевнено, не змусивши сумніватися у своїй перевазі. У «Динамо» відзначилися Шевченко, Мілевський, у «Волині» – Шумахер.

Після вдалої заміни у грі з «Ворсклою», в якій у другому таймі, підсилюючи напад, Юрій Сьомін відрядив Гусєва до захисту, звільнивши місце на полі для ще одного гравця атаки, до подібної ротації наставник «Динамо» вдався і цього разу. Прогнозоване підключення Олега до атаки спрацювало вже на 13-й хвилині. Його передачу від лицьової лінії Мілевський пропустив на Шевченка, який метрів із десяти влучним ударом спрямував м’яча до сітки воріт. У дебюті зустрічі динамівці добре вели гру. Усі події на полі відбувалися біля володінь Неділька, який працював у поті чола.

Другий м’яч динамівці також забили за участю Олега Гусєва. Номінальний захисник вивів віч-на-віч із воротарем Ідейє, нігерієць міг забити сам, але, не поскупившись, віддав м’яча Мілевському, який також перебував у вигідній позиції. Артем пробив чітко, без шансів для голкіпера. В останніх матчах Мілевський більше виступав в ролі асистента, роздаючи результативні передачі партнерам. Звітний гол став першим для нападника нинішньої осені.

Дві голеві передачі Олег Гусєв віддав у ювілейному для себе матчі в чемпіонаті України. Тепер в активі гравця 200 поєдинків, у них він забив 36 м’ячів.

Завдяки класній грі Неділька шанси на успіх лучани зберігали аж до фінального свистка. У другому таймі практично в кожного гравця атаки «Динамо» були шанси збільшити рахунок. Дуже старалися Ідейє та Ярмоленко, представники киян у верхній частині реєстру бомбардирів українського чемпіонату. За відсутності Майкона кожен влучний удар наближав їх до заповітного лідерства, але цього не сталося.

Тільки в останній чверті матчу господарі створили три, як прийнято говорити, стовідсоткові можливості. Двічі Шевченко пробивав із сімох метрів – у першому випадку вище воріт, а в другому нападник не спромігся влучити по м’ячу. Мав збільшувати рахунок Ідейє, який замість разючого удару із трьох метрів вважав за краще невиразно копнути м’яча, що став легкою здобиччю голкіпера.

У доданий час, коли «Волинь» пішла зрівнювати рахунок, динамівці зіграли тактично грамотно, не давши можливості завдати удару у рамку воріт Шовковського. У результаті перемога 2:1, у трійці найкращих команд України після чергового туру змін не сталося.

Он-лайн матчу

Фотогалерея матча

ДИНАМО – ВОЛИНЬ – 2:1 (2:1).

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 7.Шевченко, 8.Алієв (19.Гармаш, 46), 9.Ярмоленко (2.Данило Сильва, 72), 10.Мілевський, 11.Ідейє (44.Алмейда, 90 3), 17.Михалик, 20.Гусєв.

«Волинь»:
42.Неділько, 2.Леандро, 3.Симінін – кап, 5.Лопес, 7.Шумахер, 10.Шарпар, 13.Гобер, 17.Павлов (31.Пічкур, 81), 24.Ізворану (35.Стевич, 57), 26.Дрпіч, 88.Стеванович (77.Бута, 90).

Голи: Шевченко (13), Мілевський (25) – Шумахер (27).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер