»Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Результат за дві хвилини

»Динамо» – «Ворскла» – 2:0. Результат за дві хвилини

«Динамо» не знає невдач після повернення Юрія Сьоміна! Важкий перший тайм, вимушена заміна Мілевського і два блискучих удари у виконанні Кравця та Ярмоленка під завершення першої години гри.

Увійшовши до щільного ігрового графіку – за шістнадцять днів динамівці мають провести п’ять матчів, три з яких на виїзді – Юрій Сьомін передбачувано пішов на ротацію складу. Залишилися на лаві запасних Шевченко, Ярмоленко, Єременко, Юссуф, не потрапили до заявки Гусєв та Хачеріді. Зате з перших хвилин на поле вийшли Кравець, Гільєрме, Гармаш, Бетао, Нінкович. Такі значні зміни не минули безслідно. До перерви динамівці володіли ініціативою, проте за небезпечними моментах поступилися «ворсклянам». На удар Гармаша на 10-й хвилині, який парирував Долганський, гості відповіли двома небезпечними пострілами Сачка й Осипенка. Проте «кульмінацією» першої половини зустрічі стало падіння Мілевського, після якого, як показало медичне обстеження, у найкращого бомбардира команди виявилася зламаною рука. На жаль, у найближчих іграх Артем команді не допоможе...

Визначальними з точки зору забезпечення позитивного підсумкового результату стали проведені Сьоміним заміни. Ярмоленко та Єременко внесли конструктив до гри, стало більше продуманих багатоходових комбінацій, ударів по воротах. Другий тайм пройшов за тотальної переваги «Динамо», яке за всіма статтями й на всіх ділянках поля переграло опонентів. Рахунок у зустрічі відкрив Артем Кравець. Нападник у штрафному майданчику на замаху прибрав захисника, міг віддати пас партнеру, але вирішився на удар із гострого кута. І, як виявилося, не помилився – м’яч пролетів під рукою воротаря і затріпотів у сітці воріт! У наступній атаці господарів рахунок подвоївся. Цього разу не менш яскраве соло у штрафному майданчику виконав Ярмоленко!

Гості явно не очікували такого розвитку подій, не спромігшись гідно відповісти за півгодини, що залишилися. Втім, велика заслуга у цьому й підопічних Сьоміна, які впевнено контролювали м’яча і тримали всі нитки гри у своїх руках.

У результаті п’ята поспіль перемога «Динамо», четвертий матч без пропущених м’ячів. Набравши три турнірних пункти, кияни скористалися осічками конкурентів, скоротивши відставання від лідируючого «Шахтаря» до дев’яти очок і збільшивши перевагу над «Металістом» до шести.

 

ДИНАМО – ВОРСКЛА – 2:0 (0:0).

«Динамо»: 1.Шовковський – кап, 2.Данило, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 6.Попов, 10.Мілевський (9.Ярмоленко, 43), 19.Гармаш (7.Шевченко, 73), 22.Кравець, 36.Нінкович, 44.Алмейда, 77.Гільєрме (23.Єременко, 46).

«Ворскла»: 1.Долганський – кап, 4.Даллку, 5.Краснопьоров (77.Оберемко, 77), 7.Маркоські, 8.Кулаков, 13.Пєсков, 14.Осипенко (70.Єсин, 86), 17.Сачко (27.Янузі, 61), 33.Селін, 35.Лешко, 48.Чеснаков.

Голи: Кравець (58), Ярмоленко (60).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер