»Динамо» – «Ворскла»: суддівські призначення

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 20-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу між «Динамо» та полтавською «Ворсклою».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Євген Геренда з Калуша (Івано-Франківська область). Суддівством займається з 1994 року, а матчі елітного дивізіону обслуговує з 2005-го. У нинішньому сезоні працював на трьох матчах за участю «Динамо»: в поєдинку за Суперкубок країни наша команда в серії післяматчевих пенальті переграла саме полтавську «Ворсклу» (основний час – 0:0), в 7-му турі на виїзді виявилася сильнішою за харківський «Металіст» (2:1), а у 12-му турі не змогла переграти на домашньому стадіоні львівські «Карпати» (1:1).

Помічниками головного рефері призначені асистенти арбітра національної категорії – Микола Васюта (Рівне) та Віталій Дем’яненко з Мукачева. Функції резервного арбітра виконуватиме арбітр першої категорії Юрій Грисьо (Львів), під наглядом якого «Динамо» в нинішньому сезоні обіграло вдома сімферопольську «Таврію» (6:0).

За якістю суддівства та проведення матчу будуть уважно стежити делегат ФФУ киянин Стефан Решко та інспектор ФФУ Олександр Дегтярьов із Одеси.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер