До уваги представників ЗМІ (оновлено)

До уваги  представників ЗМІ (оновлено)

Шановні колеги!

Нагадуємо, що подача заявок на акредитацію на перший матч групового турніру Ліги чемпіонів між командами «Динамо» (Київ) і «Арсенал» (Лондон), що відбудеться 17 вересня ц.р., закінчується у понеділок, 15-го вересня, о 10:00.

Наступного дня, 16-го вересня, у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського з 16:30 до 17:30 здійснюватиметься видача акредитацій відповідно до рекомендацій прес-служби УЄФА, тобто – за пріоритетністю видань.

О 18:30 на тренувальній базі ФК «Динамо» Київ у Конча Заспі в конференц-залі розпочнеться передматчова прес-конференція за участю головного тренера Юрія Сьоміна та одного з гравців команди. Після цього о 19:00 представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин).

Команда та офіційна делегація ФК «Арсенал» прибувають в аеропорт «Бориспіль» чартерним рейсом PTI 358 із Лондона о 19:30 16-го вересня і мешкатимуть у готелі «Хаятт». Звертаємо вашу увагу, що спілкування із журналістами головного тренера «Арсенала» Арсена Венгера і одного з гравців команди відбудеться о 20:30 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер