Максим Шацьких: «Дай Бог, щоб ця перемога була не останньою»

Максим Шацьких: «Дай Бог, щоб ця перемога була не останньою»

Нападаючий Максим Шацьких став автором «дубля» у ворота криворізького «Кривбасу». І хоча сам Максим не любить оцінювати свою гру і, за його ж словами, ніколи не буває задоволений своїм виступом, після матчу він із радістю поспілкувався з журналістами.

- Максиме, сьогодні ти забив два м’ячі. Відчуваєш себе героєм?

- Чесно кажучи, ні. Просто хороші відчуття – впевнена перемога з рахунком 3:0 при достатньо непоганому футболі в нашому виконанні.

- Чи можна сказати, що за Юрія Сьоміна поєдинок із «Кривбасом» був одним із кращих на домашній арені?

- Ми гратимемо ще немало матчів. Дай Бог, щоб ця перемога була не останньою і щоб наступні ігри були не менш цікавими і результативними.

- Програш «Шахтаря» допоможе «Динамо» в психологічному плані?

- Думаю, так. Але все рівно – не потрібно слідкувати за «Шахтарем». Просто потрібно набирати очки у своїх поєдинках і, найголовніше, додавати з кожною грою. А вже останній тур остаточно розставить усі точки над «і».

- Із ким із нападників у тебе найкраще взаєморозуміння в лінії атаки?

- Я вже неоднократно говорив – мені байдуже, з ким грати в атаці. Головне, щоб я сам грав і приносив користь команді.

- Після кожного гола ти підбігав до трибуни і когось вітав…

- На кожній грі присутня моя дружина, а також мої друзі.

- Коли в автори першого голу визначили Мандзюка, що ти відчув у той момент?

- Нічого. Абсолютно.

- Здалось, що сьогодні «Динамо» виграло досить легко. Як ти гадаєш?

- Можливо, склалось таке враження, оскільки нам удалось забити швидкий гол, а вже через півгодини ми вели в два м’ячі. Можливо, це дещо надломило нашого суперника. Тим не менше, у нас стояло завдання забити якомога швидше, що вдалось успішно втілити в життя.

- На відкритому тренуванні Юрій Сьомін говорив про те, що команді потрібно додати в агресії в карному майданчику суперника. Як гадаєш, сьогодні вам це вдалось?

- Якщо ми забили три м’ячі і не пропустили жодного, щось все-таки у нас вийшло. А професіональну оцінку уже дасть сам тренерський штаб.

- Максиме, своєю грою задоволений?
- Я не можу бути задоволений собою. Вважаю, що якщо футболіст задоволений собою, йому пора покінчувати з футболом або переключати увагу на щось інше.

- Сьогодні була похмура погода і, як наслідок, слизький газон. Чому в арсеналі «Динамо» було мало ударів з далекої відстані?

- Ми старались розіграти комбінацію до вірного. Та й передумови для таких ударів були, оскільки до атак часто підключались захисники, ми старались більше використовувати фланги.

- По сьогоднішній грі можеш виокремити когось зі складу суперника?

- В опонента досить рівна команда, яка з року в рік додає професійно і, думаю, ще багатьом зможе попсувати нерви.

- Із яким настроєм їдеш у розпорядження збірної?

- Просто зараз потрібно переключитись на національну команду і завдання, поставлені перед нею. Звичайно ж, хотілося б перемогти в майбутньому матчі. Як складеться – побачимо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер