До уваги спортивних журналістів!

До уваги спортивних журналістів!

До уваги спортивних журналістів!

Шановні колеги! Нагадуємо, що прес-конференція головного тренера київського «Динамо» Йожефа Сабо і одного з гравців команди, присвячена матчу Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ) – «Манчестер Юнайтед», відбудеться в конференц-залі клубного офісу о 12.00 22 жовтня. По її завершенні – акредитація ЗМІ на матч відповідно до поданих раніше заявок (термін подачі завершився о 12.00 19 жовтня).

О 17-00 на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться закрите тренування (перші 15 хвилин представники ЗМІ зможутт на бути на ній присутніми) «Динамо». Йожеф Сабо пішов назустріч представникам ЗМІ, призначивши тренування на центральній арені міста. 

Команда «Манчестер Юнайтед» прибуває до аеропорту «Бориспіль» 21 жовтня о 19.15 чартерним рейсом MON9938.

Прес-конференція тренера і одного з гравців «МЮ» відбудеться в конференц-залі НСК «Олімпійський» 22 жовтня о 18.00. Після неї, о 18.30, на полі того ж спорткомплексу розпочнеться закрите тренування «МЮ», на якій представники ЗМІ зможуть бути присутніми перші15 хвилин.

Увага! Не виключено, що час початку прес-конференції представників «МЮ» і тренування команди гостей буде змінено. Слідкуйте за нашими повідомленнями.

P.S. У понеділок о 16.00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться товариська зустріч молодіжних команд «Динамо» і «Манчестер Юнайтед». Запрошуємо вболівальників відвідати цікавий поєдинок. Вхід – вільний.

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер