До уваги спортивних журналістів!

До уваги спортивних журналістів!

Прес-служба київського “Динамо” інформує вас, що 26 серпня, напередодні матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА “Динамо” (Київ) – “Спартак” (Москва), відбудуться прес-конференції тренерів команд.

Головний тренер “Динамо” зустрінеться з пресою в конференц-залі на клубній заміській базі в Конча-Заспі. Початок о 18:30. Після спілкування з Юрієм Сьомінин ЗМІ запрошуються на тренування динамівців. (Відкрите для преси перші 15 хвилин). А перед цим з 14:00 до 15:00 години відбудеться видача акредитаційних карток у конференц-залі офісу ФК “Динамо”.

Повідомляємо також, що офіційна делегація ФК “Спартак” (Москва) прибуває до Києва у вівторок – аеропорт “Бориспіль”, чартерний рейс TUL 2261 із Москви, час прибуття - 12:20. Наші гості розквартируються у готелі “Хаятт”.

У цей же день виконуючий обов’язки головного тренера команди “Спартак” відповідатиме на запитання журналістів у конференц-залі стадіону “Динамо” ім. В. Лобановського. Початок передматчевої прес-конференції Ігоря Ледяхова о 18:30. А з 19 до 20 години на полі динамівської арени відбудеться закрите тренування московської команди. Просимо звернути увагу, що журналістам, фотографам та операторам дозволено працювати на тренуванні перші п’ятнадцять хвилин.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер