»Динамо» - «Зоря» - 3:0. Спокійно і впевнено

»Динамо» - «Зоря» - 3:0. Спокійно і впевнено

Динамівці без жодних проблем розбили луганську «Зорю». Мало того, три «сухих» м’ячі гості можуть вважати за щастя – кількість моментів у господарів була просто величезною!

Важко сказати, на що розраховували луганчани з такою кількістю браку в передачах і дев’ятьма гравцями в обороні. Із перших хвилин же хвилин «біло-сині» міцно окопались на половині поля суперника і прийнялись методично облягати редути «Зорі». Фактично, усі питання повинен був вирішити перший гол – опонент дуже невпевнено виглядав в атаці.

Маркович небезпечно навішував з флангу, але захисники випередили Шацьких, загрожував ударами здалеку Алієв, Гіоане з вигідної позиції запустив м’яч вище воріт, непогано приклався до м’яча Ель Каддурі, Тлумак врятував команду після «вистрілу» зі штрафного все того ж Алієва… Це була так, пристрілка. А от на 30-й хвилині оборона гостей була взята стрімкою атакою.

Відмінний пас у штрафний на Мілевського видав Гіоане, Артем у силовій боротьбі обіграв захисника і метрів із 10-ти відправив м’яч над голкіпером! Красива комбінація, прекрасне завершення. Ви думаєте суперник намагався щось змінити? У принципі, можна так сказати, але спроби ці виглядали дуже нерозбірливими. Толком – жодної нормальної комбінації. Динамівці не дали розвернутись «групі атаці» луганчан, якщо її можна так назвати. Моменти і надалі створювали лише підопічні Сьоміна.

І один із них став результативним. Динамівці буквально вимотали захисників серією передач, у підсумку Мілевський відкатав м’яч на Алієва, який елегантно «прибрав» опікуна і практично з одинадцятиметрової позначки вколотив «круглого» під поперечину. Усе стало ясно – сьогодні переможцем буде «біло-синя» команда. Залишалося одне питання: скільки ще м’ячів отримають гості.

…Як виявилось, ще всього один, хоча могли програти з дуже непристойним рахунком. Судіть самі! Тлумак рятує «Зорю» вже на початку другого тайму після удару Гіоане, Шацьких двічі протягом хвилини помилував суперника, за півметра від поперечини запустив м’яч Маркович, Тіберіу в ході контратаки і виходу 3 в 2 затягнув із передачею і пробив повз ворота, він же ледве не забив п’яткою (виручив воротар), Алієв без перешкод бив з 15-ти метрів, але промахнувся, він же двічі міг забивати, але просто не пощастило. Це не враховуючи напівмоментів, які не стали справжніми шансами, і голами лише через розслабленість у завершальній стадії атаки.

Гості відповіли 2-3 відносно небезпечними випадами, але в одному з епізодів киян виручив Луценко, а Антонов, пробиваючи головою, промахнувся.

Щоправда, сталось це вже після третього пропущеного м’яча. У ході контратаки Кравець увірвався у штрафний з правого краю, підняв голу і, здавалось, прострілюватиме на Мілевського, але несподівано вдарив у ближній кут. М’яч влучив у стійку, спину Тлумака і влетів у сітку. Гол дещо курйозний, але логічний і закономірний.

Впевнена перемога динамівців, які продовжують боротьбу за чемпіонство. Наступний матч в Ужгороді. Чекатимемо «продовження результативного бенкету»!

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер