»Динамо» - «Зоря»: а судді хто?

»Динамо» - «Зоря»: а судді хто?

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 27 туру вищої ліги чемпіонату України.

Суботній поєдинок, у якому «Динамо» прийматиме луганську «Зорю», обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з 43-річним арбітром вищої категорії Євгеном Герендою з Калуша. На матчах вищої ліги він працює з 2005 року.

У цьому сезоні Геренда обслуговував один матч Кубка України, а також матч чемпіонату України за участю київського «Динамо». У національному Кубку «шляхи» Геренди з киянами пересіклись в 1/8 фіналу, коли «Динамо» на виїзді обіграло сімферопольський «ІгроСервіс» 4:1. А в чемпіонаті динамівці вдома теж впевнено впорались із опором криворізького «Кривбасу» 3:0.

«Зоря» під «керівництвом» Геренди провела один матч у нинішньому чемпіонаті, в 2 турі здолавши вдома харківський «Металіст».

Допомагатимуть Геренді асистенти арбітра першої категорії Віталій Пономарьов (Львів) і Володимир Александренко (Вінниця).

Функції четвертого арбітра виконуватиме Олександр Іванов із Донецька. А за якістю суддівства і проведення зустрічі слідкуватимуть делегат ФФУ Андрій Гаваші (Ужгород) та інспектор ФФУ Петро Кобичик (Чернівці).

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер