ДЮФЛ. 15-й тур. U-17. ДЮСШ-15 – «Динамо» – 1:2

ДЮФЛ. 15-й тур. U-17. ДЮСШ-15 – «Динамо» – 1:2

Для підопічних Сергія Беженара та Артема Яшкіна зустріч склалася досить напружено. Динамівці вийшли вперед уже на 5-й хвилині зустрічі, коли пішла вертикальна передача на Євгена Рязанцева, той відкотив м’яч під удар Велетню, і Владислав не схибив. Але ще до перерви номінальні гості пропустили, дозволивши супернику зрівняти рахунок із меж штрафного майданчика після програної боротьби. Відзначимо, що відразу після того, як господарі відіграли м’яч, вони залишилися в меншості – футболіста ДЮСШ-15 було вилучено за лайку.

У другому таймі наша команда провела хорошу затяжну комбінацію, Степан Сологуб отримав передачу справа, скинув м’яч на Велетня, і той влучним ударом приніс перемогу своїй команді.

- До пропущеного м’яча ми володіли перевагою, могли ще забивати в кілкох моментах, але добре зіграв воротар суперника, - відзначив після гри тренер Сергій Беженар. – А потім було вилучення, і команда ДЮСШ-15 сіла назад. У контролі м’яча ми перегравали суперника, вони ж відбивалися. Ще ми могли забивати після стандартного положення, не реалізували вихід сам на сам із воротарем. Тож за сукупністю компонентів ми переважали господарів, але хотів би сказати хороші слова і на їхню адресу: вони діяли грамотно, старалися.

Вища ліга ДЮФЛУ. 15-й тур

ДЮСШ-15 U-17 - «Динамо» U-17 – 1:2 (1:1)

«Динамо»: Слуцький, Гук, Козленко, Голоколосов (Кузик, 46), Кирилюк, Бражко, Глушач, Кулаковський (Здирко, 53), Ісадченко (Сологуб, 70), Велетень, Рязанцев (Гладковський, 84).

Голи: (30) – Велетень (5, 75).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-17 проведе в четвер, 25-го квітня, удома проти ФК «Суми».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер