ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-15 на виїзді впевнено перемогло «Локомотив»

ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-15 на виїзді впевнено перемогло «Локомотив»

Команда Андрія Фартушняка та Віктора Мороза не залишила шансів супернику, впевнено перемігши 5:0. Динамівці забезпечили собі комфортну перевагу ще у першому таймі, коли відзначилися Давлатов та Канаєв. Фаридун правою ногою вдало замкнув простріл Поліщука, а Канаєв відправив м’яч у ворота після подачі кутового у виконанні того ж Поліщука. У другій половині зустрічі у ворота суперника влетіло ще три м’ячі, авторами яких стали Поліщук, Семенець та Ванда.

Відзначимо, що через виклик великої кількості футболістів до збірної України U-15, тренерський штаб продовжує задіювати у матчах гравців на рік молодших.

Відзначимо, що першим таймом тренери залишилися незадоволеними, адже футболісти перетримували м’яч, допускали багато браку, але у другому таймі футболісти 2005-го року народження, вийшовши на заміну, посилили гру.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Локомотив» U-15 - «Динамо» U-15 – 0:5 (0:2)

«Динамо»: Кочерга, Корінний (Гусєв, 36), Волковицький (Григораш, 45), Канаєв, Чубатий, Філатов (к) (Кузнецов, 53), Пухтєєв, Поліщук (Бойченюк, 42), Фернандо (Ванда, 45), Семенець, Давлатов.

Голи: Давлатов (10), Канаєв (16), Поліщук Семенець, Ванда.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-15 проведе у середу, 22-го травня, коли вдома прийматиме одеський «Чорноморець». А до цього часу проводитиеме поєдинки у чемпіонаті та кубку міста Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер