ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-16 вдома з великим рахунком перемогло «Локомотив»

ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-16 вдома з великим рахунком перемогло «Локомотив»

Динамівці, які нещодавно зустрічалися із донецьким «Шахтарем», а у вівторок мають зустрітися на виїзді із «Дніпром», провели ротацію у складі та впевено перемогли 4:0. Дубль на свій рахунок записав Малиш, і по разу відзначилися Попов та Урсолов. Причому останній м’яч наша команда забила вже у компенсований до другого тайму час, граючи у меншості. На 53-й хвилині Опанасенко отримав травму, коли усі заміни вже були використані.

Початок розгрому суперника поклав Малиш: на початку зустрічі Міщенко пройшов по флангу та прострілив до штрафного майданчика, де цією передачею максимально ефективно скористався Малиш, вивівши свою команду уперед. На 22-й хвилині гості ледь не зрівняли рахунок, коли Пусь збив суперника у власному штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Але Фастов зміг парирувати цей одинадцятиметровий удар.

У другому таймі ударом з-за меж штрафного майданчика, метрів з 18-ти рахунок подвоїв Попов, через три хвилини знову відзначився Малиш – цього разу головою після флангової передачі у виконанні Опанасенка. А у компенсований час остаточний рахунок встновив Урсолов, скориставшись хорошою передачею Осадця та відправивши м’яч вже у порожні ворота.

У першому таймі на поле вийшли виконавці, які мають менше ігрової практики, а у перерві тренерський штаб провів одрразу шість замін, у результаті чого другаполовина зустрічі вийшла кращою.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Динамо» U-16 – «Локомотив» U-16 – 4:0 (1:0)

«Динамо»: Фастов, Король (Опанасенко, 41), Пусь, Єгоров (Боль, 41), Базілєєв, Хацкевич (Хрипчук, 41), Закружний (Попов, 41; Скрипник, 59), Міщенко, Березанський (Урсолов, 41). Н. Волошин (Осадець, 41), Малиш.

Голи: Малиш (8, 51), Попов (48), Урсолов (80+2).

На 22-й хвилині «Локомотив» не реалізував пенальті.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе у вівторок, 14-го травня, коли вирушить у гості до дніпропетровського «Дніпра».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер