ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-17 вдома не змогло переграти «Локомотив»

ДЮФЛ. 16-й тур. «Динамо» U-17 вдома не змогло переграти «Локомотив»

Команда Сергія Беженара та Артема Яшкіна першою пропустила, коли м’яч влетів у дев’ятку воріт після дальнього удару, а згодом дозволила супернику подвоїти свою перевагу, коли воротар та крайній захисник не підказали один одному, тим самим дозволивши нападнику «залізничників» скористатися помилкою та спрямувати м’яча у ворота.

Утім, наші хлопці проявили характер. Ще до перерви після подачі Гладковського з правого флангу Рязанцев вдало замкнув із меж штрафного майданчика, а після перерви Велетень точним ударом завершив комбінацію, розіграну по центру.

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» U-17:

- Прикро, що пропустили два м’ячі після власних помилок. Це змусило хлопців зібратися, і ми створили достатньо нагод, аби виграти матч. Окрім двох голів, мали ще як мінімум шість нагод, аби відзначитися, але, на жаль, не реалізували їх. Бажання виграти було помітно, але, як не крути, свої моменти потрібно реалізовувати.

Вища ліга ДЮФЛУ. 16-й тур

«Динамо» U-17 – «Локомотив» U-17 – 2:2 (1:2)

«Динамо»: Червінський, Голоколосов, Гук, Козленко (к), Кирилюк, Бражко, Сологуб, Рязанцев (Железняк, 75), Ісадченко (Велетень, 46), Гладковський, Здирко.

Голи: (15), (37) – Рязанцев (41), Велетень (75).

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-17 проведе у вівторок, 14-го травня, коли вирушить у гості до дніпропетровського «Дніпра».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер