ДЮФЛУ U-14. Мінімальна перемога «Динамо» над «Ворсклою»

ДЮФЛУ U-14. Мінімальна перемога «Динамо» над «Ворсклою»

Першими вдалося відзначитися полтавчанам після хорошої передачі з правого флангу на протилежний, де набігав Костенко, який і спрямував м'яча до сітки. Втім, кияни приходили до тями недовго, й уже за дві хвилини провели результативну атаку: після навісу з правого флангу, який був готовий замикати Назарій Волошин, воротар дотягнувся до м'яча, але вибити його з-під хрестовини не зміг. Крім цього, небезпечно вище поперечини пробивав Трикоз, головою замикав подачу з кутового Боль - трохи неточно, до останнього боровся за м'яч у штрафному майданчику Волошин, але зльоту пробив вище.

Ледве почався другий тайм, кияни ще більш агресивно пішли в атаку й могли виходити вперед уже на перших хвилинах, але Демиденко, отримавши хороший пас у штрафному майданчику від Волошина, обіграв захисника та з кількох метрів влучив прямо у воротаря, який зблизився з ним. Гра тривала на зустрічних курсах, «Ворскла» заробила два небезпечних штрафних удари - один трохи правіше центру, метрах у 22-х від воріт, а другий біля правої лінії штрафного майданчика. У першому випадку сильний удар прийняла на себе динамівська стінка, а в другому захисники головою вибили м'яча, ліквідувавши загрозу. У відповідь гості заробили кутовий, Трикоз здорово подав, і м'яч, не зачепивши нікого зі своїх та чужих футболістів, залетів точно у праву «дев'ятку»!

Відразу господарі заробили ще один стандарт біля самої лінії штрафного майданчика, але м'яч після удару низом розминувся з дальньою стійкою.

Хвилин за п'ять до завершення гри загострення пристрастей досягло своєї межі, гравець «Ворскли» Кірсанов грубо порушив правила на правому фланзі та побачив перед собою червону картку. До фінального свистка господарі грали в меншості, моменти були в обох команд, але рахунок на табло більше не змінювався.

Тренер динамівської команди U-14 Віталій Косовський підбив підсумок матчу його підопічних проти «Ворскли»:

- Матч, дійсно, вийшов дуже важким, але ми очікували, що гра буде складною. Ми знали, що «Ворскла» брала участь у хорошому турнірі, стала переможцем та показала дуже хороший рівень футболу, тож розуміли, що сьогодні нас чекає дуже хороший опір, були готові до цього та налаштовувалися на те, що буде серйозна гра. Для нас великий плюс, що суперник чинив такий хороший опір та справив враження. Нам саме треба було подивитися хлопців у таких умовах, на тлі хорошого суперника.

Перед грою я сказав хлопцям, що незалежно від того, заб'ємо ми або пропустимо, не можна опускати руки та голови, засмучуватися, оскільки гра складається з двох таймів, і часу достатньо, щоб забити самим та вийти вперед. Хлопці, дійсно, молодці, проявили характер: поступаючись у рахунку, змогли забити два м'ячі. Були ще можливості, але не реалізували.

Що стосується гола Трикоза безпосередньо з кутового, можу сказати, що ми багато працюємо над стандартними положеннями. Вийшов десь курйозний гол. У простіших ситуаціях ми не забили, а в такій складній змогли відзначитися. Так буває.

Вища ліга ДЮФЛУ. 12-й тур

«Ворскла» U-14  «Динамо» U-14  1:2 (1:1)

«Динамо»: 1. Фастов, 4. Боль, 20. Мазур, 21. Ставничий, 17. Хрипчук (8. Шут, 60), 3. Бурдак (14. Оруджев, 45), 10. Трикоз (13. Бунчуков, 60), 18. Березанський (23. Карась, 50), 9. Демиденко (15. Свистун, 58), 19. Н.Волошин, 7. Попов.

Голи: Костенко (15) - Н.Волошин (18), Трикоз (45).

Вилучений: Кірсанов (54).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер