ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома розгромило «Металіст»

ДЮФЛ. «Динамо» U-14 вдома розгромило «Металіст»

Підопічні Олексія Дроценка та Андрія Фартушняка вдома приймали харківський «Металіст» та не залишили шансів супернику, перемігши з великим рахунком 5:1. Господарі відзначилися вже на 7-й хвилині, у другій половині тайму харків’яни змогли зрівняти рахунок, щоправда, ненадовго. Далі забивали лише динамівці. Дублем відзначився Корепін, ще по м’ячу записали на свій рахунок Царенко, Горбач та Мельниченко.

Загалом, грою я залишився задоволений, - прокоментував поєдинок тренер нашої академічної групи U-14 Олексій Дроценко. – Моментами є технічний брак, невірне прийняття рішень у завершальній фазі атак та неналежна реалізація моментів, але сам зміст гри, настрій та бажання хлопців нас задовольнили. Незважаючи на те, що ми забили п’ять м’ячів, повторюся, хотілося, щоб реалізація моментів була на вищому рівні. Мабуть, ця гра була для нашої команди останньою в першій частині сезону, адже зустріч з ОК ім. І Піддубного, яку ми мали провести у грудні, може не відбутися. Детальна інформація з цього приводу буде в понеділок.

Вища ліга ДЮФЛУ. 7-й тур

«Динамо» U-14 – УФК «Дніпро» U-14 – 5:1 (2:1)

«Динамо»: Кочерга (Долгій, 56), Волковицький, Чубатий (Буханчук, 50), Слесарь (Подоляк, 52), Ганжола, Мельниченко, Царенко (к) (Анікєєв, 52), Корепін (Александров, 45), Поліщук (Фернандо, 48), Горбач (Титаренко, 52), Давлатов.

Голи: Корепін (7, 35), Царенко (24), Горбач (42), Мельниченко (57, з пен.) – Сиров (22).

Попереджений: Горбач (50).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер