ДЮФЛ. «Динамо» U-15 на виїзді розгромило харківський «Арсенал»

ДЮФЛ. «Динамо» U-15 на виїзді розгромило харківський «Арсенал»

17 травня команда Олександра Ситника та Володимира Самборського зустрічалася з місцевим «Арсеналом». Гра проходила на штучному полі однойменного стадіону.

Традиційно в перші хвилини активніше виглядали гості, все ближче підбираючись до воріт суперника, але в завершальній стадії не вистачало зовсім трохи - то останнього пасу, то трохи точності, то надійно діяли захисники та воротар харків'ян. В одному з моментів ніхто з наших гравців не встигнув на добивання. Але відчувалося, що поступово динамівці збільшують тиск біля воріт «Арсеналу». І незабаром перевага киян знайшла практичне втілення, коли Кулаковський зробив хорошу передачу праворуч на Рязанцева, й той із кількох метрів переправив м'яча до сітки. А незадовго до свистка на перерву перевагу нашої команди збільшив Ісадченко, скориставшись хорошою фланговою передачею зліва В'юнника, який попередньо обіграв двох або трьох суперників. У підсумку, залишившись без опіки у штрафному майданчику, Ісадченко майстерно переграв воротаря.

Після перерви кияни затвердили свою перевагу після флангової атаки, паса Ісадченка до штрафного майданчика й точного завершення від В'юнника. В середині другого тайму відзначився Емері, який поцілив у ворота дальнім ударом. Після цього ще Маценко потужним ударом струсонув поперечину, й ще одного разу наші гравці поцілили у стійку. А ефектну крапку в поєдинку поставив Семчук прекрасним дальнім ударом справа. На добиванні були готові зіграти відразу двоє наших футболістів, але це не знадобилося, оскільки м'яч і так влетів у ворота.

До фінального свистка динамівці ще кілька перспективних моментів, зокрема, небезпечно пробивав Семчук, і він же поцілив у стійку. Але рахунок на табло більше не змінювався.

Олександр СИТНИК: «Коли почали все робити швидше, з'явилися моменти»

- Залишився не надто задоволений лише початком першого тайму - він вийшов дещо зім'ятим. Знадобився час, щоб звикнути до поля, оскільки воно було занадто жорстким. Мені здається, потрібно забороняти дітям грати на такому покритті, оскільки це травмонебезпечно, багато забоїв, і навіть падати боляче.

Після того, як трохи розігралися, хлопці все почали робити швидше. Краще працювати із м'ячем. В підсумку, почали з'являтися моменти та простір, та й загалом гра пішла швидше. Відразу же почали виникати передумови для взяття воріт, які втілилися в забиті м'ячі.

Сьогодні ми провели ротацію - дали можливість зіграти футболістам, які в нас отримували менше ігрової практики. Хтось себе проявив трохи краще, хтось - гірше. Загалом, враховуючи виїзний статус гри та стан поля, матч провели нормально, суперник біля наших воріт майже нічого не створив - лише наприкінці самі собі вигадали момент і ледь не пропустили на останніх секундах.

До завершення основної частини чемпіонату в нас залишилося три матчі. Ми випереджаємо «Дніпро» на шість очок, але на нас ще чекають очні гри і з дніпрянами, і з «Шахтарем», тож у цих іграх буде вирішуватися наше потрапляння до фінальної частини ДЮФЛ. Боротьба ще попереду, тим паче, що з «Дніпром» нам доведеться грати без збірників, які з 21 до 25 травня їдуть на два товариські матчі з чехами.

Вища ліга ДЮФЛУ. 15-й тур

«Арсенал» U-15 - «Динамо» U-15 - 0:5 (0:2)

«Динамо»: 28. Червінський, 27. Емері, 55. Вівчаренко (3. Кирилюк, 45), 16. Матвєєв, 5. Голоколосов, 8. Рязанцев, 23. Кулаковський (20. Велетень, 43), 14. Козленко ( 10. Маценко, 36), 21. В'юнник (97. Блізніченко, 43), 22. Здирко (15. Семчук, 48), 9. Ісадченко (6. Кузик, 57).

Голи: Рязанцев (21), Ісадченко (32), В'юнник (42), Емері (53), Симчук (62).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер