ДЮФЛ. «Динамо» U-16 вдома впевнено розібралося із «Металістом»

ДЮФЛ. «Динамо» U-16 вдома впевнено розібралося із «Металістом»

Динамівські академічні групи вдома приймали харківський «Металіст».

16-річні динамівці під керівництвом Сергія Беженара та Артема Яшкіна святкували впевнену перемогу, забивши у ворота суперника три м’ячі без відповіді. Відзначилися Ванат, Велетень та Сологуб.

- «Металіст» обрав на гру оборонну тактику, гості відійшли на свою половину поля, сподіваючись на контратаки, - оцінив суперника наставник нашої команди Сергій Беженар. – Ми намагалися розкривати цей захист. У першому таймі після стандартного положення м’яч забив Ванат. Думали, після цього суперник піде в атаку і у нас звільняться зони, але вони не хотіли розкриватися та продовжували у тому ж дусі. У другому таймі ми знову відзначилися після стандарту – подачу з кутового замкнув Велетень. Після чого у нас ще було два-три моменти, щоб відзначитися, у підсумку, автором третього м’яча став Сологуб, який поліз у боротьбу та забив головою. Загалом, ми контролювали хід поєдинку. Це був наш останній матч у чемпіонаті України перед зимовою паузою. А на початку грудня наша команда візьме участь у міжнародному турнірі, який проходитиме з 1-го по 4-е грудня у Тирасполі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 7-й тур

«Динамо» U-16 – «Металіст» U-16 – 3:0 (1:0)

«Динамо»: Червинський, Забарний, Вівчаренко (к), Кирилюк (Голоколосов, 68), Кузик (Гук, 36), Глушач, Рязанцев (Козленко, 72), Ісадченко (Сологуб, 58), Гладковський (Велетень, 48), Близниченко, Ванат (Здирко, 53).

Голи: Ванат (36), Велетень (63), Сологуб (79).

Попередження: Ванат (14), Близниченко (80) – Шабалтас (31).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер