ДЮФЛУ U-16. «Динамо» в Полтаві перемогло «Ворсклу»

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» в Полтаві перемогло «Ворсклу»

Динамівці активно розпочали гру, й із перших хвилин заволоділи ініціативою. Кияни наполегливо шукали вільні зони та задіювали фланги. У підсумку, зусилля нашої команди були винагороджені вже на восьмій хвилині, коли Вікентій Волошин завершив юлискучим точним ударом одну з атак своєї команди: завдяки індивідуальним діям він увійшов до штрафного майданчика та спрямував м'яча у ворота. А незадовго до свистка на перерву гості за короткий час забили ще три м'ячі. Спочатку захисники полтавчан не встигли за Завгороднім та змушені були не за правилами його зупиняти у власному штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував сам постраждалий. Буквально за хвилину Надольський скористався блискучою передачею Шулянського та завершив атаку влучним ударом повз воротаря. Нарешті, за хвилину до свистка на перерву Шулянський, окрім гольової передачі, записав до свого активу й забитий м'яч, коли вбіг до штрафного майданчика з правого боку та спрямував м'яча низом точно в дальній кут воріт.

Після перерви кияни не зменшили обертів, а продовжили нагнітати ситуацію біля воріт суперника, але з ударами В.Волошина та Надольського справлявся воротар або надійно діяли захисники. Також кияни виконали кілька перспективних штрафних та кутових ударів. Тренери підбадьорювали своїх підопічних, а вони, у свою чергу, намагалися діяти злагоджено та організовано, вчасно вступаючи у відбір м'яча та швидко переходячи з оборони до атаки. В підсумку, після однієї з динамічних атак В.Волошин довів рахунок до 5:0. Ще більше збільшити результат міг Надольський, пробивши з-за меж штрафного майданчика, але м'яч пролетів на кілька сантиметрів вище поперечини. Здорово зліва прострілював Посєвкін, Біловар у падінні замикав, але трохи не влучив у ворота.

У «Ворскли» було кілька можливостей забити м'яч престижу після стандартних положень, але в цих ситуаціях наші захисники ліквідовували загрозу, виграючи верхову боротьбу.

За п'ять хвилин до фінального свистка остаточний рахунок встановив Волошин: отримавши хороший пас із глибини поля, Вікентій пройшов оборону полтавчан, обіграв воротаря та спрямував м'яча вже в порожні ворота, оформивши хет-трик.

Перемогу своїх підопічних над полтавською «Ворсклою» прокоментував наставник нашої команди Андрій Анненков:

- Хлопці вже дві гри поспіль виконують те, що ми від них вимагаємо. Раніше з цим були труднощі: вигравши один матч та отримавши похвалу, наступний поєдинок проводили на середньому рівні або навіть нижче за середній. Зараз за обидві попередні гри команда заслуговує на похвалу (посміхається). Гравці повністю виконали установку, показали змістовний, хороший футбол. Ми спрямовуємо їх на те, щоб забезпечити результат уже в першому таймі, оскільки хочемо, щоб усі хлопці рівномірно отримали ігрову практику. Якщо до перерви група гравців зробила результат, у другому таймі можемо сміливо робити заміни, щоб футболісти отримували свій ігровий час.

До того, як реалізували пенальті, у нас було чотири моменти, які ми не використали, хоча там було легше забити, ніж не забити. Просто хлопці поставилися до них не дуже відповідально, а після пенальті, дійсно, стало легше. А якби ми від самого початку реалізували свої моменти, результат був би іншим, та й гра теж: не було б знервованості. Зазначу, що свій вплив мала якість поля та вітер - ми грали проти нього, тому й вийшов невеликий сумбур.

Вища ліга ДЮФЛУ. 12-й тур

«Ворскла» U-16  «Динамо» U-16  0:6 (0:4)

«Динамо»: 1. Моргун (35. Нещерет, 41), 24. Хондак (15. Дмитров, 41), 3. Буценко (4. Біловар, 41), 19. Білик, 14. Ярош (2. Пінчук, 47 ), 6. Бодня (25. Посєвкін, 52), 9. В.Волошин, 8. Єфименко, 11. Шулянський (Духота, 54), 20. Завгородній (21. Михайленко, 41), 7. Надольський.

Голи: В.Волошин (8, 46, 78), Завгородній (34), Надольський (35), Шулянський (39).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер