ДЮФЛ. «Динамо» U-17 на виїзді зіграло внічию з «Шахтарем»

Найстарша академічна група «Динамо» U-17 завітала в гості до донецького «Шахтаря». У матчі за участі підопічних Сергія Беженара та Артема Яшкіна забитих м’ячів не було. Загалом, рахунок по грі, але нічия могла бути результативною, адже обидві команди могли як забити, так і пропустити, словом, небезпечних моментів, які могли би призвести до взяття воріт, у зустрічі було достатньо. Вийшла хороша, рівна гра.

Докладніше про поєдинок розповів директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко:

- З цього року випускна група академії грає два тайми не по 40, а по 45 хвилин, щоб хлопці скоріше адаптувалися до дорослого футболу. У першому таймі більше моментів було у нас, «Шахтар» же створював міні-шанси біля наших воріт лише після стандартних положень. Це мене дещо здивувало, адже наші гравці Вівчаренко, Забарний, Глушач, Скорко добре грають головою, але, вочевидь, «Шахтар» до цього підготувався, тож таким чином створював небезпеку. Ми же краще виглядали в середині поля, де зона дії атакувальної групи гравців, і двічі м’яч просто якимось дивом не побував у воротах донеччан. Ще динамівці не реалізували щонайменше чотири моменти, і це при тому, що симпатії судді, м’яко кажучи, були на боці господарів.

До речі, головний тренер «Шахтаря» жаліється, що його команду несправедливо судять, але чомусь не згадує незарахований м’яч «Десни» у першому турі чемпіонату України за рахунку 0:0. Під час сьогоднішнього матчу ДЮФЛ тренери також постійно апелювали до арбітрів. Але не забили ми з власної вини, вочевидь, дається взнаки відсутність ігрової практики у Ваната, який мав проблеми зі здоров’ям. Зараз він відновлюється, думаю, Сергій Беженар свідомо дав йому сьогодні відіграти два тайма, щоб швидше повернути його ігрові кондиції. І він увесь час на півкроку не встигав за ситуацією в завершальній стадії атак.

У другому таймі, об’єктивно кажучи, підсіли обидві команди, особливо в середній лінії. Тому гра лише періодично активізовувалася біля обох воріт, і знову ж таки переважно після стандартів, хоча у нас було кілька хороших контратак, але Рязанцев, який вийшов із мікротравмою, не зміг завдати завершального удару. Те ж саме можна сказати і про Гладковського, який також мав два моменти, але реалізувати їх не вдалося.

Відзначимо, що після двох проведених матчів наша команда має у своєму активі чотири очки в турнірній таблиці.

Вища ліга ДЮФЛУ. 2-й тур

«Шахтар» U-17 - «Динамо» U-17 – 0:0

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко, Кузик, Скорко, Бражко, Глушач (Кулаковський), Ісадченко (Гладковський), Велетень (Рязанцев), Блізніченко, Ванат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер