ДЮФЛУ. «Динамо» U-17: перемога з великим рахунком над «Ворсклою»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-17: перемога з великим рахунком над «Ворсклою»

Підопічні Олексія Дроценко та Євгена Ястребинського зустрічалися на виїзді з полтавською «Ворсклою».

Першими на поле стадіону «Лтава» вийшли старші футболісти. Старт весняної частини сезону вийшов для них вдалим. Уже під кінець першої десятихвилинки гості вели в рахунку 3:0.

Лише п'ять хвилин знадобилося нашій команді, щоб вийти вперед: Духан пройшов правим флангом та пробив у дальній кут, м'яч котився в кількох сантиметрах від стійки, але його підхопив Сухоручко та підправив до сітки.

Не давши господарям оговтатися, вже за хвилину кияни збільшили свою перевагу. До результативної передачі Духан записав до свого активу ще й забитий м'яч, опинившись найспритнішим у штрафному майданчику суперника.

Доводити рахунок до великого міг Сорокін, але зовсім трохи не поцілив у ворота. Втім, незабаром воротарю полтавчан усе ж довелося знову капітулювати: після стрімкої атаки правим флангом гострий простріл до штрафного майданчика замкнув Сухоручко, оформивши дубль.

Після цього гра трохи заспокоїлася, динамівці на певний період віддали ініціативу супернику, проводячи при цьому гострі котратакі, використовуючи фланги та центр. У середині тайму Сорокін заробив небезпечний стандарт майже на лінії штрафного майданчика, сам же його й виконав, але поцілив у когось із суперників.

Після перерви ситуація на полі майже не змінилася. Ледве почався другий тайм, кияни знову забили: Куценко блискучою передачею вивів Сухоручка віч-на-віч із воротарем, той утік від захисників та реалізував свій момент. Незабаром хорошу передачу з правого флангу на дальній стійці з кількох метрів замкнув Ісаєнко. А після удару Сорокіна з меж штрафного майданчика та рикошету від воротаря м'яча з лінії воріт виніс захисник.

Останні 25 хвилин зустрічі динамівцям довелося грати в меншості після того, як друге попередження отримав Рожко. Незважаючи на це, наша команда провела ще кілька перспективних атак, небезпечний штрафний удар виконав Духан, але рахунок більше не змінювався.

Олексій ДРОЦЕНКО: «Ставили завдання активно почати гру»

- Показали непогану гру, щоправда, вона трохи зламалася у другому таймі після вилучення, нам довелося перебудовуватися. Але, навіть граючи вдесятьох, мали кілька моментів для взяття воріт. Ставили завдання активно почати гру та знайти момент для швидкого м'яча. Це вдалося: забили спочатку один, потім ще два. Після цього віддали ініціативу супернику, граючи на швидких контратаках, у результаті яких до перерви мали ще три-чотири моменти. У другому таймі знову забили два швидких м'ячі, але, повторюся, після вилучення довелося перебудовуватися та діяти на контратаках.

Загалом, установку хлопці виконали, але до кількох гравців є претензії. Могло позначитися те, що багато з них лише нещодавно повернулися з розташування збірної України U-17, у складі якої завоювали путівку до фінальної частини чемпіонату Європи. Відчувається, що вони втомилися та витратили дуже багато емоцій. Нічого, в нас є час для роботи.

Вища ліга ДЮФЛУ. 11-й тур

«Ворскла» U-17 – «Динамо» U-17 – 0:5 (0:3)

«Динамо»: 35. Пацкан (1. Закорський, 65), 3. Чуєв, 14. Сирота, 11. Куценко, 8. Рожко, 7. Приходько (21. Ващишин, 47), 6. Духан, 22. Мащенко ( 17. Білошевський, 41), 9. Ісаєнко (10. Мільченко, 53), 18. Сорокін (20. Войтюк, 53), 15. Сухоручко.

Голи: Сухоручко (5, 12, 41), Духан (7), Ісаєнко (47).

Вилучений: Рожко (55, друге попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер