ДЮФЛ: гостьові перемоги «Динамо» U-15 та U-17 над київською ДЮСШ-15

ДЮФЛ: гостьові перемоги «Динамо» U-15 та U-17 над київською ДЮСШ-15

Команди київського «Динамо» U-15 і U-17 на виїзді зустрічалося зі столичною ДЮСШ-15 і досягли впевнених перемог.

Молодша група виграла з рахунком 3:1. Перший тайм команди Олександра Ситника і Володимира Самборського не вдався. По грі претензій до хлопців не було, але бажання перемогти, спортивної злості та агресії не вистачало. В результаті динамівці пропустили гол на самому початку гри зі стандартного положення, і пішли на перерву в ролі тих, хто відігрується.

У роздягальні тренерський штаб трохи підкоригував дії хлопців і вніс необхідні зміни, після цього у нашої команди з'явилися моменти, і хлопці за короткий час забили три м'ячі, а могли ще більше, адже реальних шансів для взяття воріт створили достатньо. Авторами голів стали Ванат, Семчук і В'юнник.

Старші динамівці також здобули впевнену перемогу з рахунком 5:0. Підопічні Олексія Дроценка (на фото) і Євгена Ястребинського забили три м'ячі в першому таймі і два у другому. Дублем відзначився Ісаєнко, ще по одному м'ячу записали на свій рахунок Цітаішвілі, Мільченко і Духан. Крім того, два забитих нашою командою м'яча не були зараховані.

Після перерви тренерський штаб провів ряд замін, давши можливість отримати ігрову практику всім хлопцям. Футболісти старалися, показали хорошу гру і повністю перевершували суперника, володіючи перевагою впродовж всього поєдинку. Мали місце деякі помилки, але вони виявилися несуттєвими, і в цілому, грою тренери залишилися задоволені.

Відзначимо, що свої наступні поєдинки «Динамо» U-15 і U-17 проведуть вже в найближчу середу, 26 жовтня. Наші команди на своєму полі прийматимуть черкаський «Дніпро-80».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер