ДЮФЛ: сімнадцятирічні динамівці - найсильніші в Україні!

ДЮФЛ: сімнадцятирічні динамівці - найсильніші в Україні!

Доля золотих медалей у найстаршій віковій групі ДЮФЛ вирішувалася в матчі «Динамо» і «Шахтаря». Основний час закінчився внічию - 0:0. Гра вийшла складною, майже без моментів, в’язкою за змістом для обох суперників. Команди боялися помилитися, це позначалося на їхніх діях і сковувало гравців. Небезпечні ситуації якщо і виникали біля воріт «Шахтаря», то, в основному, в результаті стандартних положень у другому таймі, коли кияни трохи більше володіли ініціативою.

Переможець визначився в серії післяматчевих пенальті. Кожна команда пробивала по шість разів. Незважаючи на те, що воротар динамівців Євген Волинець два удари відбив, два наступних одинадцятиметрових наші футболісти не реалізували. Додаткового, шостого удару, гірники завдавали першими, і знову на висоті був Волинець, який, у результаті, отримав звання найкращого воротаря турніру. Переможну крапку у фіналі поставив Дмитро Скакун. Також відзначимо, що найкращим півзахисником турніру став динамівець Андрій Єфремов.

- Ми всі дуже щасливі, - зізнався після закінчення фінального матчу наставник юних динамівців Юрій Єськін. - Для найстаршого віку ця перемога має особливе значення, наочно видно результати нашої роботи. На цьому мої тренерські повноваження з цією групою закінчуються, а більшість хлопців переходять до молодіжної команди під керівництво Володимира Мунтяна і до «Динамо-2» до Геннадія Литовченка.

Відзначимо, що в другому сезоні поспіль команда під керівництвом Юрія Єськіна перемагає у фінальному турнірі ДЮФЛ. Минулого року тренер святкував перемогу із групою 15-річних футболістів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер