ДЮФЛ U-14. Плей-оф. «Маріуполь» – «Динамо» – 0:5

ДЮФЛ U-14. Плей-оф. «Маріуполь» – «Динамо» – 0:5

Незважаючи на кадрові втрати (зокрема, матч через проблеми зі здоров’ям пропускали основні виконавці Ганжола та Давлатов), динамівці не відчули особливих труднощів проти маріупольців. Господарі фактично не створили жодного моменту біля володінь «біло-синіх», натомість динамівці накочували атаку за атакою на ворота суперника.

Рахунок було відкрито на 12-й хвилині, коли навіс Царенка з лівого флангу після розіграшу кутового замкнув із лінії воротарського майданчика Горбач. У першому таймі рахунок більше не змінювався, хоча моменти збільшити перевагу були й у Горбача, й у Слюсара, й у Мельниченка. А от після перерви реалізація була вже набагато кращою. З різницею у п’ять хвилин два ідентичних голи влетіли у ворота господарів – спочатку Горбач переправив м’яча у ворота після прострілу з правого флангу, а потім фактично з того ж самого місця кулю у ворота спрямував Александров, так само замикаючи пас із правого флангу. На 48-й хвилині капітан команди Царенко забив четвертий м’яч, замкнувши головою (і це найнижчий футболіст у складі нашої команди!) навіс із правого флангу. Нарешті, яскраву крапку в матчі поставив Мельниченко, який, ледь отримавши від Царенка капітанську пов’язку, класним ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив точно у дев’ятку воріт «Маріуполя».

Упевнена перемога на виїзді дозволяє динамівцям уже готуватися до фінальної частини, яка для цієї вікової групи нинішнього року відбудеться в Щасливому, що під Києвом.

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-14):

- Незважаючи на великий рахунок, перемогу легкою я назвати не можу. Команда у «Маріуполя» добротна, намагається грати у футбол. Насправді, приємно було протистояти такому супернику. Наша перемога, звичайно, заслужена, оскільки реалізували практично всі моменти, які створили, але й їхня команда сподобалася.

Мали певні кадрові проблеми перед цим матчем – зокрема, не могли розраховувати через пошкодження на наших основних виконавців Ганжолу та Давлатова. У той же час повернулися до складу після травм ті ж Березинець та Волковицький, які мали серйозні травми, і це не може не радувати.

Горбач молодець, забив два важливих м’ячі сьогодні, але забивати голи – це основне завдання нападника. Сподіваюся, хлопці не розслабляться перед матчем-відповіддю за тиждень і покажуть у Києві таку саму за змістом гру. Безперечно, застосуємо ротацію складу, але настрій має бути таким самим, як і сьогодні.

ДЮФЛ U-14, плей-оф, перший матч

«Маріуполь» – «Динамо» – 0:5 (0:1).

«Динамо»: 1.Ісаченко, 2.Єременко, 5.Царенко (3.Березинець, 54), 9.Бенедюк, 7.Філатов (8.Александров, 38), 16.Слюсар, 19.Волковицький, 18.Мельниченко, 14.Тітаренко (21.Поліщук, 38), 11.Горбач (20.Фернандо, 49), 13.Чубатий.

Голи: Горбач (12, 38), Александров (43), Царенко (48), Мельниченко (54).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер