ДЮФЛ U-15. Плей-оф. «Азовсталь» – «Динамо» – 0:3

ДЮФЛ U-15. Плей-оф. «Азовсталь» – «Динамо» – 0:3

Зі стартових хвилин «біло-сині» прогнозовано захопили ініціативу, й на 16-й хвилині вийшли вперед. Після прострілу з лівого флангу Березанський не став бити по воротах (або просто удар не вийшов), а скинув м’яча на Попова – першим ударом Кирило не зміг переграти воротаря, але з другої спроби все ж переправив кулю до воріт. До другого взяття воріт призвело вкидання м’яча з ауту, й знову спрацювала зв’язка Березанський-Попов – перший протягнув кулю з правого флангу до штрафного майданчика, віддав зручний пас на другого, й найкращий бомбардир нашої команди точно пробив повз голкіпера в дальній кут.

Забезпечивши собі суттєву перевагу, після перерви динамівці вже грали у своє задоволення й забили ще одного разу. Міщенко розігнав швидку контратаку практично від власного штрафного майданчика, класним пасом урозріз вивів до воріт Волошина, Назарій із першого удару поцілив у воротаря, але з другої спроби все ж домігся свого.

У підсумку, впевнена перемога підопічних Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського, яка дозволяє максимально наблизитися до першочергової мети на сезон – виходу до фінальної частини чемпіонату України.

Олексій ДРОЦЕНКО, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Було цікаво зіграти проти цього суперника, оскільки ми не грали з командами із цього регіону, й було цікаво подивитися, як розвивається футбол у Маріуполі. Та й сама гра вийшла непоганою. Напевно, все вирішила індивідуальна майстерність, яка в нас усе ж вища. Суперник сподобався – непоступливий, з бажанням, намагалися грати у футбол, але, повторюся, за особистостями та командною грою ми все ж таки сильніші. Як на мене, гра нам давалася, та й результатом можна бути задоволеним.

3:0 – хороша перевага, тим паче здобута на виїзді. Ми ставили завдання перемогти, і хлопці його виконали. Також добре, що не пропустили. А до матчу-відповіді будемо готуватися, як до будь-якого іншого, забуваючи про сьогоднішню гру. Це стикові матчі, й статися може що завгодно. Майбутню гру розглядаємо як етап підготовки, напевно, зробимо ротацію, щоб пограли хлопці, які мали не так багато часу в попередніх матчах. На рахунок ми не дивимося – нас цікавить якість гри, їхнє ставлення, мислення на полі, пересування. Незважаючи на сьогоднішні 3:0, жодної зневажливості до суперника з нашого боку не буде.

Кирило ПОПОВ, нападник «Динамо» (U-15):

- На тренуваннях ми відпрацьовували, щоб два крайні півзахисники відкривалися, тим самим звільняючи зони для мене. Так і сталося в епізодах із обома забитими м’ячами, коли Березанський віддавав мені результативні паси. Щодо прогресу у грі команди, то з початком другого кола в нас багато чого не складалося, але зараз, на мій погляд, ми перебуваємо в хороших кондиціях і відчутно додали в ігровому плані.

Руслан БЕРЕЗАНСЬКИЙ, півзахисник «Динамо» (U-15):

- Здивувало, що суперник ішов у пресинг, намагався виривати м’ячі, грати у футбол. Насправді, нам важко було контролювати м’яч, оскільки вони перекривали зони й грали щільно в центрі поля. Через те, що господарі добре оборонялися, напевно, й не вдавалося так довго відкрити рахунок. Коли ми втрачали м’яча, також намагалися застосовувати високий пресинг, оскільки це обов’язкове стане нам у нагоді. Стосовно двох м’ячів, в яких я асистував Попову, то наша зв’язка працює вже не вперше – значить, добре відпрацьовуємо комбінації на тренуваннях.

ДЮФЛ U-15, плей-оф, перший матч

«Азовсталь» – «Динамо» – 0:3 (0:1).

«Динамо»: 1.Фастов, 21.Ставничий, 4.Боль, 15.Опанасенко, 16. Базилєєв (20.Мазур, 57), 17.Хрипчук (5.Скрипник, 36), 18.Березанський, 23.Міщенко (3.Мельник, 63), 25.Відошевич (8.Шут, 59), 19.Волошин, 7.Попов (27.Малиш, 63).

Голи: Попов (16, 21), Волошин (51).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер