ДЮФЛ U-15, U-17: мінімальна і розгромна виїзні перемоги над «Кременем»

ДЮФЛ U-15, U-17: мінімальна і розгромна виїзні перемоги над «Кременем»

Динамівські команди U-17 і U-15 на виїзді зустрічалися з Кременчуцьким «Кременем». Першими на поле однойменного стадіону вийшли старші динамівці - підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського.

Наша команда почала гру дуже активно, відразу перемістивши гру на половину поля суперника. Кияни виконали кілька кутових і штрафних ударів, добре завершував атаку Цітаішвілі ударом впритул зі штангою - трохи неточно. «Кремінь» відповів ударом в поперечину після подачі від кутової позначки. Незважаючи на те, що динамівці намагалися грати широко і довго контролювали м'яч, господарям вдавалося перекривати всі зони, щоб не дозволити нашим гравцям наблизитися до їхніх воріт. Мабуть, найреальніший момент відзначитися був у Сухоручка, коли партнер хорошою передачею вивів його до воріт, але Данило влучив у воротаря, що зблизився з ним. Кременчужани відповіли небезпечним штрафним ударом метрів з 22-х - м'яч потрапив у сітку із зовнішнього боку. У першому таймі слід зазначити небезпечні удари Ісаєнка та Сухоручка, але обидва були заблоковані.

Основне завдання команди перенесли на другий тайм. Після перерви гості активізувалися, хороші моменти були у Сироти, який пробив головою з меж штрафного майданчика в руки воротарю, і Білошевского, який, перебуваючи у вигідній позиції, не зміг завдати націленого удару. Але незабаром вивести свою команду вперед вдалося Куценку, який підключився до атаки і відправив м'яч у дальній нижній кут. Правда, незабаром, господарі відігралися зі штрафного, який точно виконав Сидор.

Почалася гра на зустрічних курсах, всього через три хвилини динамівці знову вийшли вперед: подача кутового припала точно на голову Сухоручка, який точним кивком відправив м'яч повз воротаря. Гості продовжували атакувати. На ударну позицію виходили Духан і Цітаішвілі - двічі, але «Кремінь» самовіддано захищався. Справедливості заради відзначимо, що господарі досить небезпечно огризалися, особливо, після стандартних положень, але кияни також демонстрували організованість і грамотність в обороні. У підсумку, рахунок на табло більше не змінювався - мінімальна перемога гостей 2:1.

Олексій Дроценко:

- Вийшла дуже хороша гра, бойова. Відзначив би команду «Кременя» - хороші, організовані хлопці, видно, що вміють грати в футбол. У нас всі матчі складаються з ними важко, не тільки в плані результату, але і самої гри. Думаю, матч був цікавим для глядачів, з емоціями. У першому таймі трохи не вистачало командної швидкості і більш швидкого прийняття рішень. У перерві ми внесли корективи, вказали хлопцям на помилки, трохи додали в русі і почали розхитувати оборону суперника. Тому і створили багато моментів після перерви. Реалізація, звичайно, трохи кульгає, але, головне, що ми забили другий м'яч і виграли. Словом, гра хороша, корисна, є позитивні моменти і деякі помилки, які ми проаналізуємо. «Кремінь» дуже добре зіграв в обороні - вони діяли в п'ять захисників, три з яких - центральні. Тому в першому таймі вони не давали нам коридорів і багато можливостей проникати до штрафного майданчика. У нас було пару моментів, але, в основному, після стандартних положень чи помилок суперника. А після перерви була вже зовсім інша гра.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

«Кремінь» U-17 - «Динамо» U-17 - 1:2 (0:0)

«Динамо»: 35. Нещерет, 11. Куценко (3. Чуєв, 76), 7. Приходько, 14. Сирота - кап., 4. Малишкін (2. Дмитрук, 41), 6. Духан (18. Сорокін, 76 ), 17.Білошевский, 16. Цітаішвілі, 9. Ісаєнко, 10. Мільченко (22. Мащенко, 53), 15. Сухоручко.

Голи: Сидор (57) - Куценко (54), Сухоручко (60).

Слідом за випускною групою свій матч з однолітками з «Кременя» провели 15-річні динамівці. Для підопічних Олександра Ситника і Володимира Самборського поєдинок складався легше - вже до 10-й хвилині кияни вели 4:0. Початок розгрому поклав Забарний: Ванат зліва здорово навісив на протилежний фланг, де Ілля завдав точного удару в площину воріт, і після рикошету від захисника м'яч залетів у ворота. Потім дублем відзначився В'юнник, кожен раз завершуючи точним ударом передачі партнерів до штрафного майданчика. А між його голами вдалося завершити точним ударом розіграну, як по нотах атаку Ванату. Вся гра проходила на половині поля кременчужан, гості атакували багато і різноманітно: і по центру, і використовуючи фланги, і загрожуючи воротам суперника зі стандартних положень. Крім згаданих забитих м'ячів хороші можливості для взяття воріт також були у Рязанцева, Семчука, Ваната і Бражка, але воротар у цих випадках був на місці.

Після перерви малюнок гри не змінився, і глядачі побачили ще п'ять забитих м'ячів. Моменти біля воріт господарів виникали регулярно. Трохи не пощастило Вівчаренку, з ударом Забарного після кутового впорався воротар. А незабаром В'юнник записав на свій рахунок третій гол, скориставшись передачею Здирка і вразивши ворота з кількох метрів. Свій наступний м'яч Богдан забив головою після подачі від кутової позначки, а через дві хвилини його партнер Ісадченко після чергової атаки гостей виявився першим на добиванні і вразив ворота з кількох метрів. В одній з численних атак нашої команди взяття воріт відсвяткував і Здирко, який отримав пас від партнера зліва і вколотив м'яч з близької відстані під поперечину. Господарі лічені рази переходили на чужу половину поля, і то, в кінці матчу. Ще в одному моменті м'яч буквально катався по лінії воріт, але ніхто не зміг переправити його в сітку. Нарешті, фінальну крапку поставив Вівчаренко, який після метушні у штрафному майданчику далеким сильним ударом встановив остаточний рахунок.

Олександр Ситник:

- Вдалося забити швидкі м'ячі, що і зумовило результат. Зрозуміло, що суперник слабкий, але навіть в цій грі ми допускали багато технічного браку, хотілося б, щоб його було менше. Будемо приділяти цьому увагу на тренуваннях, оскільки не можемо собі дозволити стільки помилятися в таких матчах. А в цілому по грі, ви бачили, у нас була повна перевага, суперник особливо не атакував і навіть не доходив до наших воріт. У другому таймі зробили відразу п'ять замін, освіжили гру, спробували іншу схему - в три нападники. Щось виходило, щось ні. Повторюся, навіть по цій грі видно, що є, над чим працювати, і в чому додавати. Після першого тайму ми вигравали 4:0, але я хлопцям завжди кажу, що рахунок мене цікавить в меншій мірі, тому що їм ще багато чому треба вчитися. Звичайно, така перевага психологічно впливає - в другій половині першого тайму трохи розслабилися, кожен почав брати м'яч на себе, намагатися себе проявити, а слід було просто грати в колективний футбол, комбінувати, тоді могли б забити ще більше.

Перш за все, хлопці повинні вчитися правильно грати, відкриватися, виконувати певні дії на полі, щоб гра не перетворювалася у метушню.

Вища ліга ДЮФЛУ. 10-й тур

«Кремінь» U-15 - «Динамо» U-15 - 0:9 (0:4)

«Динамо»: 28. Червінський (35. Ігнатенко, 58), 4. Забарний (3. Кирилюк, 50), 55. Вівчаренко - кап., 18. Швед, 6. Кузик (13. Скорко, 36), 9. Бражко (5. Голоколосов, 36), 8. Рязанцев (14. Козленко, 36), 7. Ванат (19. Ісадченко, 36), 20. Велетень, 11. В'юнник, 15. Семчук (12. Здирко, 36).

Голи: Забарний (3), В'юнник (5, 10, 39, 45), Ванат (8), Ісадченко (46), Здирко (57), Вівчаренко (66).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер