ДЮФЛ (U-16): динамівці – п'яті

ДЮФЛ (U-16): динамівці – п'яті

Із п’ятим місцем повертається з Нікополя команда «Динамо» (U-16). Зігравши внічию з «Металістом» 3:3, підопічні Сергія Журавльова посіли третє місце у групі і змогли поборотися лише за 5-6 місця.

Гру наша команда розпочала добре, але відразу пропустила гол зі штрафного з близької відстані. Утім, відігратися вдалося доволі швидко завдяки голу Хобленка. Незабаром забили і другий м’яч (відзначився Ісраїлов), вели 2:1, вся гра проходила, як говориться, в одні ворота. Перевага динамівців була повною і беззаперечною. Хлопці не використали величезну кількість голевих моментів. Супернику ж вдалося зрівняти рахунок, скориставшись з помилки воротаря, коли арбітр призначив штрафний удар метрів із 35-40.

Після перерви для підсилення гри на поле вийшли двоє провідних футболістів, які не грали в першому таймі, але замість цього гра навпаки розладналася. Хоча динамівці доволі швидко забили третього м’яча зусиллями Хльобаса, але для виходу до півфіналу з першого місця необхідно було перемагати з різницею у два м’ячі. А моментів для цього майже не було, гру вів «Металіст», і за п’ять хвилин до фінального свистка у ворота нашої команди було призначено пенальті, який харків’яни успішно реалізували.

У втішному ж матчі динамівці з розгромним рахунком 9:0 обіграли ПФК «Севастополь». Більшу частину м’ячів, а саме п’ять, забив Хльобас. Суперник був відверто слабкішим, тому нашим хлопцям не довелося особливо старатися, вони могли забити і більше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер