ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 2-й тур U14. «Динамо» - ДЮСШ-26 – 3:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 2-й тур U14. «Динамо» - ДЮСШ-26 –  3:0

У середу, 8-го вересня, відбулися матчі 2-го туру для команд двох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» U16 та U14 вдома зустрілися із столичною ДЮСШ-26. О 14.00 на поле НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі вийшли молодші представники нашого клубу (тренери Артем Яшкін та Віктор Мороз). Нагадаємо, у попередньому матчі динамівці вдома перемогли луцьку «Волинь» з великим рахунком 6:0.

Кияни розпочали гру активно та майже одразу перемістили її до чужих воріт, з кожним разом все ближче підбираючись до володінь гостей та регулярно створюючи загрози. Першого удару завдав Романюк – вийшло трохи вище воріт, близьким до того, аби вивести свою команду уперед був Люсін, який пробивав із меж штрафного майданчика – теж неточно. А ось наступну свою спробу Павло реалізував: у ході однієї з атак динамівців м’яч влучив у руку супернику, а оскільки це сталося у межах штрафного майданчика, арбітр призначив пенальті. Із першою спробою Люсіна впорався воротар, але наш гравець вдало зіграв на добиванні, та переправив м’яч у сітку.

Надалі у господарів було ще чимало можливостей, щоб збільшити рахунок, але на удари у площину воріт Романюка та інших футболістів з гри та після стандартних положень реагував воротар суперника. Динамівці атакували великими силами та до середини тайму мали забивати щонайменше 3-4 м’ячі. У другій половині тайму воротар гостей Мелішков ще одного разу виручив свою команду після подачі від кутової позначки та наступного удару. У відповідь гравці ДЮСШ-26 виконали достатньо небезпечний штрафний удар, але і динамівський воротар Костенко грамотно розібрався у ситуації.

А ось одна із наступних атак господарів стала результативною: Рибак прийняв м’яч, суперники дали йому вдосталь часу для прийняття рішення, і Кирило приблизно з лінії штрафного майданчика спрямував м’яч у «дев’ятку».

Щойно розпочався другий тайм, як динамівці забили втретє: послідував навіс до штрафного майданчика з лівого флангу, і Рибак, який набігав, у падінні головою переправив м’яч у сітку. Але зазначимо, що і ДЮСШ-26 не відсиджувалася біля власних воріт: одного разу динамівців навіть врятувала стійка після удару суперника. А ближче до завершення тайму Костенку довелося реагувати ще на кілька ударів із меж штрафного майданчика у виконанні гостей. На щастя, для динамівців усе обійшлося.

Натомість у складі нашої команди відзначимо активність Андрейка, який кілька разів створював небезпеку біля чужих воріт, але у цих епізодах йому трохи не пощастило. Втім, до фінального свистка рахунок більше не мінявся. Команди догравали поєдинок, який «Динамо» довело до логічного завершення – впевненої перемоги.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U14 проведе у суботу, 25-го вересня, коли у 4-му турі теж вдома прийматиме донецький «Шахтар».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 2-й тур

«Динамо» - ДЮСШ-26 – 3:0 (2:0)

8.09.2021. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (стартовий склад): 1. Костенко, 18. Чубатюк, 3. Петровський, 5. Дяченко, 13. Федоренко, 10. Романюк, 17. Рибак, 11. Люсін, 15. Андрейко, 19. Мартинюк, 7. Меньшиков.

У другому таймі на заміну виходили: Перкатюк, Тлумак, Мурадян, Лавринець, Петрушка, Лисицький, Богомолов.

Голи: Люсін (15), Рибак (32, 38)

Нереалізований пенальті: Люсін (15).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер