ДЮФЛУ. Еліт-ліга, 2-й тур. U15. ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:5

ДЮФЛУ. Еліт-ліга, 2-й тур. U15. ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:5

У суботу, 11-го вересня, відбулися матчі 2-го туру для команд еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічна група «Динамо» вікової категорії U15 на виїзді зустрілася із ДЮСШ ФА «Тернопіль». Підопічні тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського перемогли з рахунком 5:0, забивши один м’яч у першому таймі ще чотири у другому.

Кияни з перших хвилин заволоділи ініціативою та перемістили гру до чужих воріт. Вже на 2-й хвилині гості могли повести у рахунку, коли тернополяни не за правилами обійшлися у своєму штрафному майданчику з Губенком, і арбітр призначив пенальті. Але Ільченко, який взявся виконувати одинадцятиметровий удар, не зміг переграти воротаря. Отримавши психологічну перевагу, суперник організував кілька випадів до воріт Мойсеєва, причому один з них вийшов досить небезпечним: після подачі до штрафного майданчика наш воротар не дотягнувся до м’яча на виході, його підхопив суперник та пробив у вже порожні ворота, але свою команду врятував від голу Дехтяр, який виніс м’яч з лінії.

Що стосується киян, вони мали нагоду відзначитися зі штрафного у виконанні Редушка, але після удару нашого гравця воротар хоча і з другої спроби, але забрав м’яч у руки. В одній з наступних атак Попову навіть вдалося забити головою після закидання з глибини, але миттю раніше арбітр зафіксував офсайд у нашого нападника. Загалом, на полі було багато боротьби, атаки динамівців були гострішими, але господарі самовіддано кидалися під м’яч, блокуючи удари наших гравців атаки, та за кожної можливості проводячи гострі контратаки. Але завзяття суперника нашим хлопцям вдалося дещо погасити за допомогою забитого м’яча: Озимай виконав чудову навісну передачу з глибини поля точно на Ільченка, який головою із меж штрафного майданчика переправив м’яч у сітку.

Ще до свистка на перерву Мойсеєву довелося у стрибку реагувати на дальній удар гравця ДЮФШ «Тернополь», та витягувати м’яч з-під поперечини. Не сумував і голкіпер господарів, але до перерви рахунок залишився незмінним.

У другому таймі на полі теж тривала обопільно гостра гра. У динамівців відзначимо удар зі штрафного у виконанні Редушка – вище воріт, Ільченка та Богданова з гри – теж неточно. В одному з моментів господарі ускладнили собі завдання досягти позитивного результату, адже за грубий фол було вилучено гравця суперника, і ДЮСШ «Тернопіль» майже на увесь другий тайм залишилася у меншості. Гості майже одразу скористалися своєю чисельною перевагою: спочатку Попов здорово виконав штрафний удар метрів з 23-х, спрямувавши м’яч по недосяжній для воротаря траекторії, а через кілька хвилин Попов виступив вже у ролі асистента, простріливши справа до воротарського майданчика на Богданова, і Дмитро з кількох метрів переправив м’яч у сітку.

Згодом Попов міг стати учасником ще одного гольового моменту, але на його удар у стрибку зміг зреагувати воротар, перевівши м’яч на кутовий. Не дивно, що решту часу до фінального свистка гра проходила на половині поля господарів. Незадовго до закінчення гри ще одного разу прямим ударом зі штрафного вдалося відзначитися Богданову, який записав до свого активу дубль та встановив остаточний рахунок. Після цього його партнери мали ще достатньо моментів для взяття воріт, але велика перевага киян у забиті м’ячі більше не втілювалася.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе за тиждень, у суботу, 18-го вересня, коли у 3-му турі вдома прийматиме київську ДЮСШ-26.

ДЮФЛУ. U15. Еліт-ліга. 2-й тур

ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:5 (0:1)

11.09.2021. Тернопіль. НТБ ДЮФШ ФА «Тернопіль»

«Динамо»: 23. Мойсеєв (24. Петренко, 59) , 2. Рибак, 6. Човгаленко, 4. Білий, 9. Дехтяр, 18. Озимай (15. Черчукан, 59), 10. Драган (13. Богданов, 36), 11. Редушко (21. Дорошенко, 59), 26. Губенко (16. Букатий, 36), 7. Ільченко (17. Белев’ят, 49), 8. Попов (3. Литвин, 59).

Голи: Ільченко (23), Попов (48), Богданов (53, 65), Дорошенко (70)

Нереалізовані пенальті: Ільченко (2),Човгаленко (70)

Вилучення: №6 (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер