ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 2-й тур U16. «Динамо» - ДЮСШ-26 – 7:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 2-й тур U16. «Динамо» - ДЮСШ-26 – 7:0

У середу, 8-го вересня, відбулися матчі 2-го туру для команд двох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» U16 та U14 вдома зустрілися із столичною ДЮСШ-26. Першими на поле НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі вийшли старші представники нашого клубу під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка. Нагадаємо, у попередньому матчі динамівці вдома перемогли луцьку «Волинь» з розгромним рахунком 8:1. У звітному поєдинку наша команда теж перемогла із великим рахунком - 7:0, забивши у першому таймі три м’ячі, а у другому – ще чотири.

У перші хвилини команди певний час придивлялися одна до одною, ведучи боротьбу за ініціативу та володіння м’ячем. Це краще вдалося господарям, які досить швидко почали демонструвати свою перевагу. Своєчасно вступаючи у відбір м’яча, наші хлопці, стрімко переходили від однієї фази гри до іншої, активно використовуючи фланги та центр поля. Тож не дивно, що досить скоро господарі повели у рахунку: Шевченко пройшов з м’ячем до штрафного майданчика та віддав чудову передачу на Пономаренка, який приблизно метрів з 14-ти спрямував його у сітку.

Це був лише початок, адже вже через кілька хвилин подвоїв рахунок Осипенко, який скористався чудовою передачею Коробова зі своєї половини поля та приблизно з лінії штрафного майданчика пробив повз воротаря. Пройшло зовсім небагато часу, і рахунок до великого довів Шевченко – він перекинув воротаря після проникаючої передачі партнера, таким чином записавши до свого активу, окрім результативної передачі, ще й забитий м’яч.

Динамівці не збавили обертів та продовжували атакувати: з ударом Білого впорався воротар, він же на мить випередив Пономаренка, коли той виходив на ударну позицію, також Калініченко зміг зреагувати на чудовий дальній удар Пашка та перевести м’яч на кутовий.

Другий тайм розпочався із небезпечного удару Пономаренка, на який встиг зреагувати Калініченко. Далі ініціативу на себе взяв Осипенко та пробив у ближній кут, словом, динамівці створювали момент за моментом біля воріт опонента, тож не дивно, що забиті м’ячі продовжили влітати у сітку, хоча і не так швидко, як очікувалося. В одному з моментів господарі зробили хорошу прострільну передачу до штрафного майданчика на дальню стійку, де гравець ДЮСШ-26 Бондаренко, намагаючись ліквідувати загрозу, зрізав м’яч у власні ворота – 4:0.

Надалі хороші моменти мали Калин, Бельчиков та Хмельовський, але нашим хлопцям не вистачило влучності, а ще у кількох епізодах надійно грав воротар. Але і він не зміг виручити, коли послідувала навісна передача до штрафного майданчика, і Калин головою переправив м’яч у сітку. Автором ще одного голу став Захарченко, який виявився найкмітливішим у штрафному майданчику гостей, відгукнувшись на фланговий простріл та метрів з 14-ти переправивши м’яч у сітку. На останніх хвилинах «Динамо» виконало небезпечний штрафний удар метрів з 19-ти по центру воріт, але наш футболіст влучив у стінку. Втім, до фінального свистка нашим хлопцям вдалося відзначитися ще раз: Калин зліва прострілив до штрафного майданчика, де Хмельовський ударом з кількох метрів встановив остаточний рахунок – 7:0.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U16 проведе у суботу, 25-го вересня, коли у 4-му турі теж вдома прийматиме донецький «Шахтар».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 2-й тур

«Динамо» - ДЮСШ-26 – 7:0 (3:0)

8.09.2021. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (стартовий склад): 42. Кіблицький, 3. Кузьменко (17. Нестеренко, 62), 13. Коробов, 5. Захарченко, 6. Хмельовський, 15. Дикий (20. Мариновський, 50), 22. Шевченко (21. Калин, 50), 8. Білий (18. Кузик, 50), 7. Осипенко (9. Задорожний, 66), 19. Пашко (23. Бельчиков, 66), 11. Пономаренко (к) (10. Лобко, 59).

ДЮСШ-26 (стартовий склад): 1. Калініченко, 57. Кучер, 82. Андрушко (к), 44. Шпилюр, 68. Хижняк, 69. Бурда, 53. Майстренко, 38. Конюхов, 36. Баляр, 43. Лобко-Лобановський, 83. Маковійчук.

Голи: Пономаренко (13), Осипенко (20), Шевченко (23), Бондаренко (60, автогол), Калин (70), Захарченко (74), Хмельовський (80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер