ДЮФЛУ. Еліт-ліга, 2-й тур. U17. ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:8

ДЮФЛУ. Еліт-ліга, 2-й тур. U17. ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:8

У суботу, 11-го вересня, відбулися матчі 2-го туру для команд еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» двох вікових категорій U17 та U15 на виїзді зустрілися із ДЮСШ ФА «Тернопіль». Найстарші динамівці із команди U17 (тренери Евген Ястребінський та Андрій Фартушняк) провели свій матч першими.

Кияни розпочали гру активно та майже одразу стали загрожувати воротам господарів. Тернополяни намагалися збити темп атак киян за рахунок грубих фолів. Гості ж відповідали на такі вчинки по-спортивному – забитими м’ячами. Зокрема, вже на 7-й хвилині Микитюк здорово протягнув м’яч до штрафного майданчика та відкотив під удар Дзеню, який майстерно реалізував свою нагоду та вивів динамівців уперед. Надалі наша команда продовжила володіти ініціативою та створила ще кілька хороших моментів, аби подвоїти свою перевагу. Зокрема, із меж штрафного майданчика пробивав Янчишин – воротар зреагував, хорошу спробу до свого активу записав Кремчанін – трохи вище воріт.

Те, що не вдалося партнерам, зміг зробити Котуха, який своєчасно підключився до атаки та у середині тайму відгукнувся на передачу Дзеня і влучно пробив повз воротаря. Ще через кілька хвилин ледь не закрутив м’яч у ворота з кутової позначки Кремчанін – він приземлився зверху на сітку. А вже наступна атака гостей стала результативною: Гусєв чудовим пасом з глибини поля вивів до воріт Микитюка, і той впевнено переграв воротаря, довівши рахунок до великого. А щойно господарі розіграли м’яч у центрі поля, Микитюк скористався помилкою захисників, перехопив м’яч та одразу ж між двома захисниками спрямував його на Дзеня, який без проблем реалізував вихід один на один із воротарем. До свистка на перерву воротар тернополян ще впорався з ударами Котухи та Микитюка.

У другому таймі динамівці продовжували вести гру під свою диктовку. У тих рідких випадках, коли господарям вдавалося дістатися воріт Старушка, надійно у захисті діяли центральні захисники Гусєв та Федоренко, зокрема, перший стабільно вигравав верхову боротьбу після флангових навісів. На початку тайму наш воротар виручив свою команду, перевівши м’яч на кутовий з-під поперечини після флангового навісу суперника. Біля протилежних воріт було ще гарячіше: ударів з різних дистанцій завдавали Микитюк, Дзень та Кремчанін. Нарешті, кількість переросла у якість, і кияни забили вп’яте: до голу привела стрімка атака, у ході якої Зоренко зліва прострілив до штрафного майданчика на Микитюка, з його ударом метрів з 12-ти впорався воротар, але відбив м’яч точно на Кремчаніна, який набігав паралельним курсом та головою вдало зіграв на добиванні – 5:0.

Також непогано пробивав низом Маткевич – воротар у стрибку перевів м’яч на кутовий, протягом однієї атаки ударів по воротах завдавали Білоконь, Ковальов та Михайлів, але кожного разу на шляху м’яча опинялися захисники, Зоренко пробив набагато вище. Словом, перевага динамівців була відчутною та беззаперечною, тож не дивно, що незабаром вони забили знову. Чудовий удар вдався Маткевичу, який справа закрутив м’яч у кут воріт – голкіпер до м’яча дотягнувся, але відбити його не зміг. У час, що залишився до фінального свистка ще відзначився Дзень, якого Маткевич розрізною передачею вивів один на один із воротарем, і Микита реалізував свій шанс. А остаточний рахунок встановив Зоренко, який зліва влучно пробив у ближній кут воріт – 8:0.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U17 проведе за тиждень, у суботу, 18-го вересня, коли у 3-му турі вдома прийматиме київську ДЮСШ-26.

ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. 2-й тур

ДЮСШ ФА «Тернопіль» - «Динамо» - 0:8 (0:4)

11.09.2021. Тернопіль. НТБ ДЮФШ ФА «Тернопіль»

ДЮСШ ФА «Тернопіль» (стартовий склад): 12. Луків, 18. Єгоров, 14. Шлабан, 10. Никифоряк, 22. Прокопенко, 6. Кузьма, 23. Пастух, 21. Вороб’як, 7. Бакун (к), 11. Панчишин, 5. Трачук.

«Динамо»: 23. Старушко (12. Авраменко, 75), 6. Котуха, 5. Федоренко (4. Ковальов, 56), 20. Гусєв (к), 14. Білоконь, 21. Василець (7. Бойченюк, 56), 8. Микитюк (18. Сизонюк, 62), 24. Янчишин (10. Зоренко, 46), 13. Кремчанін (15. Михайлів, 56), 17. Цілик (9. Маткевич, 46), 2. Дзень.

Голи: Дзень (7, 30, 77), Котуха (22), Микитюк (29), Кремчанін (55), Маткевич (75), Зоренко (88).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер