ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 4-й тур U14. «Динамо» - «Шахтар» – 1:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 4-й тур U14. «Динамо» - «Шахтар» – 1:1

У суботу, 25-го вересня, відбулися матчі 4-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» зустрічалися із донецьким «Шахтарем». Вікові категорії U17 та U15 грали на виїзді, а U16 та U14 приймали суперника вдома на щойно оновлених красенях-полях ДЮФШ «Динамо» на Нивках. О 14.00 на поле вийшли молодші представники нашого клубу (тренери Артем Яшкін та Віктор Мороз). Відзначимо, що перед звітною грою «Шахтар» випереджав «Динамо» на три очки, маючи у своєму активі 9 залікових пунктів після трьох ігор. Щоправда, кияни провели на одну гру менше – у них 6 очок після двох зіграних матчів.

Як завжди буває між цими суперниками, поєдинок вийшов напруженим, безкомпромісним з великою кількістю боротьби та завершився бойовою нічиєю 1:1. Причому, першим забив «Шахтар», а динамівці зрівняли рахунок. Обидві ці події відбулися у другому таймі.

Кияни розпочали гру активно та майже одразу перемістили її до чужих воріт, з кожним разом все ближче підбираючись до володінь гостей та регулярно створюючи загрози з гри та після стандартних положень – небезпечними у виконанні киян були подачі від кутової позначки та подальші удари, з якими вдавалося впоратися Баглаю. Щоправда, і гості не відсиджувалися біля власних воріт, використовуючи кожну нагоду для стрімких випадів до воріт Голенкова, але наш воротар діяв впевнено та надійно, а також його підстраховували захисники, які вчасно перехоплювали м’яч та блокували удари суперника.

На 10-й хвилині «гірники» навіть змогли забити після виходу один на один із голкіпером, але взяття воріт було скасоване через офсайд у донеччанина. Надалі команди продовжували обмінюватися моментами, які регулярно виникали біля обох воріт, але на перерву пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм теж активніше розпочали динамівці, які притиснули «Шахтар» до їхніх воріт, але згодом гості змогли вирівняти гру та створити певні проблеми після стандартних положень Зокрема, «гірники» виконали перспективний штрафний удар метрах у 23-х від воріт, але м’яч пролетів над самісінькою хрестовиною. А ось наступний штрафний удар виявився результативним для суперника: після подачі до штрафного майданчика захисники та голкіпер киян не розібралися між собою та залишений без нагляду Мельник зміг з близької відстані переправити м’яч у сітку.

Втім, засмучувалися господарі недовго: вже через чотири хвилини вони перехопили м’яч, скористалися помилкою воротаря та розіграли ситуацію до вірного. Завершального удару з району одинадцятиметрової позначки завдав Мурадян після пасу Мартинюка, зрівнявши рахунок. Надалі на полі було багато боротьби та порушень правил. Гра переважно проходила у середині поля. Команди загрожували воротам одна одної після стандартних положень. Динамівці діяли гостріше та мали реальну нагоду вийти уперед після того, як воротар «Шахтаря» у власному штрафному майданчику збив Мурадяна, але пенальті не реалізував сам постраждалий, який пробив набагато вище воріт.

До фінального свистка команди більше не забивали, і нічия 1:1 збереглася до самого завершення матчу.

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 4-й тур

«Динамо» - «Шахтар» – 1:1 (0:0)

25.09.2021. Нивки. НТБ «Динамо»

«Динамо»: 12. Голенков, 2. Коновалов, 3. Петровський, 13. Федоренко (4. Богомолов, 64), 22. Мурадян, 6. Петрушка (18. Чубатюк, 36), 11. Люсін, 17. Рибак (16. Перкатюк, 64), 10. Романюк (5. Дяченко, 36), 19. Мартинюк, 7. Меньшиков (15. Андрейко, 49).

«Шахтар» (стартовий склад): 1. Баглай, 2. Мельник, 3. Костюк, 19. Гураль, 6. Балакаб, 10. Кутья, 11. Зудін, 7. Стецюра, 17. Ковриженко, 8. Корзун, 9. Гавура.

Голи: Мурадян (48) – Мельник (44)

Нереалізований пенальті: Мурадян (59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер