ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 5-й тур U14. ОК ім. І. Піддубного - «Динамо» – 0:4

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 5-й тур U14. ОК ім. І. Піддубного - «Динамо» – 0:4

У суботу, 2-го жовтня, відбулися матчі 5-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

«Динамо» U14 на виїзді зустрічалося із київським ОК ім. І. Піддубного. Підопічні тренерів Артема Яшкіна та Віктора Мороза вийшли на поле о 14.00. Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» випереджало свого конкурента на три очки, маючи у своєму активі 10 залікових пунктів після чотирьох ігор, а вихованці коледжу  набрали 7 балів.

Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей з рахунком 4:0. Наші хлопці забили у кожному із таймів по два м’ячі та втілили свою відчутну перевагу у логічну перемогу. Протягом усього матчу наша команда володіла ініціативою та реалізувала ті моменти, які створила. Звісно, нагод для взяття воріт було більше, адже наші хлопці проводили хороші атаки та добре виконували стандартні положення.

Усі голи вийшли різноманітними та не схожими один на один. Забивали динамівці на будь-який смак. Наприклад, Левринець-Чиргадзе відзначився після подачі від кутової позначки, Люсін забив красивий м’яч чудовим дальнім ударом, а Богомолов завершив чудово розіграну комбінацію. Крім того, ще кілька разів на допомогу господарям приходили стійки, у які влучав м’яч після небезпечних ударів наших футболістів, але і чотири голи виявилося достатньо для підсумкової перемоги динамівців.

Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U14 проведе за тиждень, 9-го жовтня, коли у рамках 6-го туру ДЮФЛ на виїзді зіграє із луцькою «Волинню».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 5-й тур

ОК ім. І. Піддубного - «Динамо» – 0:4 (0:2)

«Динамо»: Голенков, Коновалов, Петровський, Федоренко, Дьяченко, Тлумак, Рибак, Люсін, Андрєйко, Мартинюк, Левринець-Чиргадзе

У другому таймі на заміну виходили: Перкатюк, Петрушка, Кушенко, Мурадян, Меньшиков, Богомолов, Романюк.

Голи: автогол, Левринець-Чиргадзе, Люсін, Богомолов.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер