Еліт-ліга ДЮФЛУ. U15. «Динамо» - «Волинь» - 2:0

Еліт-ліга ДЮФЛУ. U15. «Динамо» - «Волинь» - 2:0

У суботу, 9-го жовтня, відбулися матчі 6-го туру для команд еліт-ліги ДЮФЛ. Академічні групи «Динамо» двох вікових категорій U17 та U15 вдома приймали луцьку «Волинь». Динамівці із команди U15 (тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський) провели свій матч на базі ДЮФШ «Динамо» на Нивках одразу після своїх старших колег.

Відзначимо, що перед звітною грою «Волинь» відставала від «Динамо» на три очки, маючи у своєму активі 9 залікових пунктів після п’яти ігор. Поєдинок вийшов цікавим та динамічним з великою кількістю гольових моментів та завершився перемогою «Динамо» з рахунком 2:0. Причому обидва свої м’ячі наші хлопці забили у другому таймі.

Кияни з перших хвилин захопили ініціативу та встановили контроль над м’ячем. Вже на 3-й хвилині мав нагоду вивести свою команду уперед Драган, але із вигідної позиції спрямував м’яч трохи вище поперечини. Ще одного разу свою команду від вірного голу врятував воротар. Словом, небезпечні моменти біля воріт лучан виникали регулярно. Зокрема, знову удару у дальній кут завдавав Драган – вийшло повз стійку. Причому, напруга виникала як з гри, так і після стандартних положень – кутових та штрафних ударів, яких наші хлопці заробили вдосталь. Але верхову боротьбу вдавалося вигравати гостям, тож у сітці м’яч не опинився.

У тих же рідких випадках, коли супернику вдавалося наблизитися до володінь киян, Сьомка діяв надійно та безпомилково, забираючи м’яч у руки. Значно спекотніше було біля протилежних воріт, де ледь не кожна атака нашої команди завершувалася ударами з різної дистанції. Але попри усі зусилля «біло-синіх», на перерву команди пішли за нульового рахунку.

Але щойно розпочався другий тайм, як свою чергову атаку кияни нарешті змогли втілити у забитий м’яч: після флангової прострільної передачі м’яч метушився поблизу штрафного майданчика лучан, поки не потрапив до Озимая, який невідпорним ударом метрів з 14-15-ти по центру воріт вивів свою команду уперед. Надалі малюнок гри мало чим відрізнявся від того, яким він був у першому таймі – господарі грали першим номером, багато атакували та комбінували, великими силами ідучи уперед. А гості переважно захищалися, діючи на контратаках. Прекрасний шанс збільшити рахунок мав Богданов, але йому зовсім трохи не вистачило влучності.

Свою відчутну та явну перевагу киянам вдалося втілити у ще один забитий м’яч наприкінці другого тайму, коли неймовірний за красою гол вдалося забити Редушку. Богдан помітив, що голкіпер вийшов задалеко з воріт, обіграв суперника та наважився на удар метрів з 22-х і не прогадав – вийшов прекрасний гол. Після цього динамівці могли ще не раз відзначитися, але кожного разу нашим гравцям не вистачало зовсім трохи, тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався – перемога «Динамо» - 2:0.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе за тиждень, у суботу, 16-го жовтня, коли у 7-му турі вдома прийматиме ДЮСШ ФА «Тернопіль».

ДЮФЛУ. U15. Еліт-ліга. 6-й тур

«Динамо» - «Волинь» - 2:0 (1:0)

9.10.2021. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо» на Нивках

«Динамо»: 1. Сьомка, 5. Варивода, 6. Човгаленко (к), 4. Білий, 9. Дехтяр (21. Дорошенко, 70), 18. Озимай, 10. Драган, 11. Редушко, 26. Губенко (13. Богданов, 36), 8. Попов (15. Черчукан, 51), 7. Ільченко (16. Букатий, 55).

«Волинь»: 1. Філяровський, 17. Януль, 18. Смаль, 20. Сасовський (к), 16. Цимбалістий, 3. Саксонюк, 9. Вічепольський (19. Гончарук, 41), 10. Чепелюк, 11. Свиридюк, 5. Жилінський, 8. Чепель (7. Сергієнко, 58).

 Голи: Озимай (36), Редушко (62).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер