ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U17. «Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1

ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U17. «Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1

У п'ятому турі Еліт-ліги динамівці у київському дербі приймали на своєму полі на НТБ ДЮФШ «Динамо» команду Олімпійського коледжу ім. Піддубного.

Після чотирьох турів команда Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка посідала перше місце, маючи рівну кількість очок з «Шахтарем», з яким у минулому турі кияни зіграли внічию. ОК ім. Піддубного у свою чергу ділив місця з 3-го по 5-те з ДЮСШ-26 та «Волинню», маючи по 4 очки.

На справі дербі не вийшло. Динамівці з перших хвилин показали «олімпійцям», хто на полі господар. Гості протрималися 10 хвилин, після чого прорив Артема Грохольського уздовж лицевої лінії зупинили не за правилами, і Дмитро Кремчанін упевнено реалізував пенальті, розвівши м’яч та голкіпера по різних кутах.

А за дві хвилини «Динамо» забило вдруге, розігравши класну контратаку. Кремчанін промчався з м’ячем з середини поля по лівому флангу та віддав у центр штрафного на Грохольського, той не став бити сам із вигідної позиції, а витягнув на себе воротаря та захисників і віддав ще далі, а завершив триходівку Микита Дзень.

А вже на 22-й хвилині рахунок став розгромним. Шалений удар з 30-ти метрів вдався Назару Балабі, який застав зненацька голкіпера гостей.

Впродовж наступних десяти хвилин у ворота команди Олімпійського колежда влетіло ще три м’ячі. Спершу після навісу з кутового та скидки головою від капітана команди Олексія Гусєва відзначився Дзень. П’ятий м’яч забив Ковальов після того як Дзеню завадив дістатись до м’яча захисник, але відкинув м’яч прямо під розстріл іншому динамівцю.

Однак Дзень все ж таки оформив хет-трик ударом з 12-ти метрів у нижній кут на 34-й хвилині, зробивши рахунок 6:0. Перед самою перервою гості сквитали один м’яч, який вже тоді можна було вважати не більше ніж голом престижу.

Після перерви динамівці продовжували контролювати хід гри, граючи вже більш спокійно, однак вони виграли і другий тайм, забивши двічі. Слідом за Дзенем хет-три оформив і Ковальов. На початку тайму він поцілив з гострого кута після сольного дриблінгу, а в середині з центру штрафного завершив влучним ударом пас Бойченюка.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. 5 тур

«Динамо» - ОК ім. Піддубного – 8:1 (6:1)

Склад «Динамо»: 23 Старушко (12 Авраменко, 81), 20 Гусєв (к) (14 Білоконь, 46), 5 Федоренко, 3 Балаба (15 Михайлів, 46), 17 Цілик, 7 Бойченюк, 4 Ковальов, 21 Василець, 11 Грохольський (9 Маткевич , 60), 13 Кремчанін (16 Кролевець, 46), 2 Дзень (8 Микитюк, 60)

Голи: Кремчанін (11, з пенальті) Дзень (13, 24, 34), Балаба (22), Ковальов (28, 49, 69) - Галько (44)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер