ДЮФЛУ. Еліт-ліга U16. ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:3

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U16. ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:3

У рамках перенесеного матчу 3-го туру групи 2 Еліт-ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України команда «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) гостювала в Тернополі, де зустрічалася з вихованцями місцевої ДЮСШ «Тернопіль».

Динамівці з перших хвилин захопили ініціативу, але суперник організовано діяв у обороні й не дозволяв нашій команді особливо розгулятися на підступах до свого штрафного майданчика. В одному епізоді потужний удар Пономаренка з дальньої відстані був заблокований захисником, а численні подачі до штрафного майданчика до ударів не призводили.

Перший по-справжньому небезпечний момент виник на 23-й хвилині, коли Шевченко трохи не влучив у рамку воріт, замикаючи простріл Кузьменка з правого флангу. Але за кілька хвилин Олександр виправився, і після обрізки суперника на своїй половині поля реалізував вихід віч-на-віч із воротарем по місцю лівого інсайду – 0:1.

До перерви рахунок більше не змінювався, незважаючи на численні атаки киян, а після поновлення гри тиск продовжився. Спочатку воротар парирував м’яча після удару Пономаренка з меж штрафного майданчика, а трохи згодом Кузик із тієї ж позиції невідпорно пробив у верхній кут – 0:2.

До великого рахунок довів Пашко, ударом здалеку поціливши під поперечину – 0:3. Лише після цього динамівці заспокоїлися, і без особливих труднощів та моментів довели гру до своєї логічної перемоги.

Таким чином, підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка продовжують упевнено очолювати турнірну таблицю, йдучи після чотирьох матчів без втрат та з приголомшливою різницею м’ячів 23:2.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U16. 3-й тур

ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:3

«Динамо»: Суркіс, Кузьменко (Нестеренко, 69), Коробов, Захарченко, Мариновський, Іщенко (Хмельовський, 49), Білий (Осипенко, 41), Кузик (Кусий, 66), Пашко (Калин, 56), Шевченко (Дикий, 69), Пономаренко.

Запасний: Кіблицький.

Голи: Шевченко (26), Кузик (45), Пашко (52).

* Фото - "Футбол з-за воріт"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер