ДЮФЛУ. Еліт-ліга U14. ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:4

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U14. ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:4

У рамках перенесеного матчу 3-го туру групи 2 Еліт-ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України команда «Динамо» U14 (футболісти 2008 року народження) гостювала в Тернополі, де зустрічалася з вихованцями місцевої ДЮСШ «Тернопіль».

Із перших хвилин підопічні Артема Яшкіна та Віктора Мороза увімкнули пресинг по всьому периметру поля, і було зрозуміло, що забитий м’яч у ворота господарів – це лише справа часу. Відкрити рахунок «біло-синім» вдалося на 12-й хвилині, коли Меньшиков вистрибнув вище за всіх після подачі з кутового й головою переправив м’яча у ворота – 0:1.

Другий гол влетів у ворота господарів після того, як Рибак пройшов із м’ячем до лицьової по місцю лівого інсайда, прострілив уздовж лінії на дальню стійку, і Романюк поцілив у кут – 0:2. Третій м’яч динамівці забили після чергової подачі з кутового, і знову розторопнішим за всіх виявився Меньшиков – причому Іллі навіть не довелося вистрибувати, щоб головою переправити м’яча до воріт.

Після перерви малюнок гри не змінився. Тернополяни так само продовжували відсиджуватися біля власних воріт, а динамівці раз по раз шукали можливості для збільшення рахунку. Люсін класним ударом з-за меж штрафного майданчика струсонув стійку воріт суперника, воротар упорався з пострілом Чіргадзе з близької відстані, вистріл Мартинюка, який зіграв на добиванні, блокував захисник, а Петровський не зміг переграти голкіпера ударом головою після подачі з кутового.

Утім, другий тайм без голу не залишився. Після передачі з правого флангу Романюк пробив по воротах із меж штрафного майданчика, голкіпер парирував, але Чіргадзе першим встигнув на добивання та відправив м’яча до порожніх воріт.

У підсумку, впевнена виїзна перемога динамівців – 4:0, які після втрати очок у матчі з «Шахтарем» наздогнали «гірників» у турнірній таблиці.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U14. 3-й тур

ДЮСШ ФА «Тернопіль» – «Динамо» – 0:4

«Динамо»: Костенко (Шульга, 58), Коновалов, Петровський, Чубатюк (Тлумак, 45), Мурадян (Богомолов, 42), Мартинюк, Люсін (Кушенко, 51), Рибак (Дяченко, 42), Романюк, Меньшиков (Чіргадзе, 42), Андрейко (Перкатюк, 36).

Голи: Меньшиков (12, 33), Романюк (21), Чіргадзе (56).

* Фото - "Футбол з-за воріт"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер