ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Шахтар» - «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Шахтар» - «Динамо» – 0:1

У суботу, 13-го листопада, відбувся перенесений матчі 9-го туру еліт-ліги ДЮФЛ для команди «Динамо» вікової категорії U14.

Академічна група «Динамо» на виїзді зустрічалася із донецьким «Шахтарем». Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» U14 йшло у турнірній таблиці на другому місці, маючи після дев’яти зіграних матчів у своєму активі 25 очок. «Шахтар» мав стільки ж залікових пунктів, але за додатковими показниками випереджав киян, розмістившись на першому місці.

Поєдинок вийшов непростим для підопічних Артема Яшкіна та Віктора Мороза. Гра була напруженою, емоційною та завершилася перемогою гостей з мінімальним рахунком 1:0. Долю зустрічі визначив єдиний забитий м’яч, який динамівець Андрейко провів наприкінці першого тайму.

Поєдинок обидві команди розпочали дуже активно, але гострішими були кияни. Щонайменше тричі вони завдавали ударів по воротах «гірників», але на шляху м’яча одного разу опинився воротар, а у двох інших випадках сфера пролітала повз ворота. Надалі двічі удари динамівців Рибака та Люсіна блокували захисники. У відповідь Ковтун пробив повз ворота, а з прострілом Чорненького впоралися захисники. Ще одного разу футболіст господарів трохи не дотягнувся до м’яча, щоб підправити його у сітку після подачі від кутової позначки. Небезпечного удару завдавав Середа, але м’яч у площину воріт не влучив.

Як видно, обидві команди не відсиджувалися біля своїх володінь, йшла обопільногостра гра з достатньою кількістю перспективних нагод для взяття воріт. Однією з них якраз і скористалися гості. На дальній удар метрів з 30-ти наважився Андрейко та послав м’яч точно у дальній кут воріт Баглая. Вийшов дуже красивий гол, який вивів динамівців уперед. Одразу ж кияни ледь не подвоїли рахунок, але після метушні у штрафному майданчику «Шахтаря» ніхто не зміг проштовхнути м’яч у сітку.

Другий тайм теж проходив у схожому стилі – на зустрічних курсах, але до реальної небезпеки справа певний час не доходила. Після прострілу справа ледь не забив із вигідної позиції Середа , але його удар заблокували динамівські захисники. Біля протилежних воріт була можливість забити у Люсіна, але Павло пробив неточно. А ще одного разу після його удару під м’яч самовіддано кинувся гравець донеччан та прийняв удар на себе. Потроху динамівці взяли ініціативу у свої руки, а гру – під свій контроль. Вони більше володіли м’ячем, а основні події відбувалися на чужій половині поля. Кілька разів «гірників» виручав воротар, тож не дивлячись на усі зусилля наших хлопців, рахунок до фінального свистка більше не змінювався.

Зазначимо, це був заключний матч першого етапу еліт-ліги ДЮФЛ, після якого команди йдуть на зимову перерву, зокрема, «Динамо» U14 – у ролі лідера. Чемпіонат України для усіх чотирьох вікових категорій відновиться вже навесні.

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 9-й тур

«Шахтар» - «Динамо» – 0:1 (0:1)

«Шахтар»: 1. Баглай, 2. Ковтун, 3. Костюк, 4. Хливнюк (5. Мельник, 45), 6. Балакай (к), 7. Стецюра (20. Ковалик, 53; 14. Свириденко, 68), 8. Чорненький (17. Ковриженко, 36), 9. Середа, 10. Кутья, 11. Зудін (21. Гавура, 53), 19. Гудаль.

«Динамо»: 1. Костенко, 2. Коновалов (16. Перкатюк, 70+5), 3. Петровський (к), 20. Лисицький, 5. Дяченко (6. Петрушка, 43), 18. Чубатюк, 11. Люсін, 17. Рибак (4. Богомолов, 68), 15. Андрейко (13. Федоренко, 53),  10. Романюк (19. Мартинюк, 43), 7. Меньшиков (Левринець-Чиргадзе, 70+5).

Гол: Андрейко (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер