ДЮФЛУ. Еліт-ліга U15. «Динамо» – ОК ім. Піддубного – 1:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U15. «Динамо» – ОК ім. Піддубного – 1:0

У п'ятому турі Еліт-ліги динамівці у київському дербі приймали на своєму полі на НТБ ДЮФШ «Динамо» команду Олімпійського коледжу ім. Піддубного.

Уже в дебюті зустрічі гості отримали чудову нагоду вийти вперед, коли Білий збив суперника у своєму штрафному майданчику, але Прудніков із 11-метрової позначки пробив повз ворота.

Тривалий час жодній із команд не вдавалося відкрити рахунок, але все ж більш наполегливими виявилися динамівці, старання яких були винагороджені ближче до завершення поєдинку. На 62-й хвилині після подачі з кутового Богданов вистрибнув вище за всіх у штрафному майданчику та головою пробив повз воротаря – 1:0. Примітно, що Дмитро став єдиним футболістом, який з’явився в нашої команди з лави запасних – ось такий «джокер» у команді Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського.

За кілька хвилин динамівці цілком могли подвоювати перевагу, коли Попов був збитий воротарем у штрафному майданчику, але Редушко не реалізував пенальті, пробивши над поперечиною.

У підсумку, мінімальна перемога «Динамо», яка дозволяє розташовуватися відразу за лідером, донецьким «Шахтарем», у турнірній таблиці.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U15

«Динамо» – ОК ім. Піддубного – 1:0

«Динамо»: Петренко, Рибак, Човголенко, Білий, Дехтяр, Озимай, Драган (Богданов, 56), Редушко, Губенко, Ільченко, Попов

Запасні: Мойсеєв, Варивода, Михайленко, Литвин, Черчукан, Букатий, Бурлаков.

Гол: Богданов (62).

Нереалізовані пенальті: Редушко (66) – Прудніков (5).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер