ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. «Динамо» – «Шахтар» - 2:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. «Динамо» – «Шахтар» - 2:1

У суботу, 30-го жовтня, відбулися матчі 9-го туру для команд трьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

«Динамо» U15 вдома зустрічалося із донецьким «Шахтарем». Підопічні тренерів Юрія Дмитруліна Євгена Лозинського вийшли на поле о 14.30. Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» після восьми зіграних турів посідало друге місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 21 очко, а «Шахтар» займав перший рядок, набравши 27 балів та провівши на одну гру більше.

Поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. Наші хлопці забили вже на 2-й хвилині зусиллями Драгана, на початку другої половини зустрічі Гармаш з пенальті зрівняв рахунок, а ближче до завершення поєдинку той же Драган приніс перемогу своїй команді – 2:1.

Команди почали поєдинок дуже жваво. Перший удар по воротах записали до свого активу гості, а саме, Личенко – наш воротар зіграв надійно. А ось динамівці вичавили із свого моменту максимум – Драган підхопив м’яч у штрафному майданчику після невдалої скидки головою суперника, знайшов момент для удару та спрямував м’яч у сітку. Одразу Олександр міг відзначитися ще раз, але після його удару із меж штрафного майданчика Вихрищук витягнув м’яч з-під поперечини. Надалі динамівці продовжили володіти ініціативою та вести м’яч під свою диктовку. «Шахтар» відповідав нечастими контратаками, які кияни без проблем нейтралізовували.

Незабаром рахунок ледь не подвоїв Попов, але після навісу з лівого флангу на його удар головою з лінії воротарського майданчика зумів зреагувати голкіпер. Не принесли успіху динамівцям і стандартні положення: Озимай зі штрафного, призначеного метрах в 19-ти від воріт, пробив вище, а після однієї з подач від кутової позначки на виході вдало зіграв воротар суперника. Мабуть, найреальнішу нагоду забити мав Попов, але з кута воротарського майданчика не зміг влучити у площину воріт. Словом, до перерви свою перевагу у забиті м’ячі господарям втілити не вдалося. У донеччан же небагато виходило в атаці, їхні спроби не ставали проблемою для наших захисників.

У другому таймі команди по черзі володіли м’ячем, поки «Шахтар» не заробив пенальті, коли Рибак у власному штрафному майданчику збив Гармаша. Дейнеко одинадцятиметровий удар реалізував чітко та впевнено, зрівнявши рахунок. Надалі кияни доклали неабияких зусиль, щоб забити переможний м’яч, але захисники «гірників» нейтралізовували загрозу ще на підступах до власного штрафного майданчика. Після перспективного навісу зліва головою пробивав Редушко, але вийшло несильно і в руки воротарю. Біля протилежних воріт близьким до успіху був Гармаш, та Петренко зробив ефектний сейв, виручивши свою команду.

Неможна не згадати момент Драгана, після удару якого м’яч пролетів вздовж воріт. Та вже у наступному епізоді Олександр виправився – після навісу до штрафного майданчика Вихрищук невдало зіграв на виході, Драган підхопив м’яч та у дотик спрямував його вже у порожні ворота з лінії штрафного майданчика, як стало зрозуміло пізніше, забезпечивши перемогу своєї команди. Також зазначимо, що гра вийшла достатньо жорсткою – лікарям обох команд час від часу доводилося вибігати на поле, щоб надати допомогу гравцям. У час, що залишився до фінального свистка, ще двічі довелося вступати у гру нашому воротарю Петренку, і він обидва рази надійно забирав м’яч, не даючи супернику приводу розраховувати на успіх.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U15 проведе за тиждень, а саме, у суботу, 6-го листопада, коли у рамках заключного, 10-го туру першого етапу Еліт-Ліги ДЮФЛ на виїзді зустрінеться із ОК ім. І. Піддубного.

ДЮФЛУ. U15. Еліт-ліга. 9-й тур

«Динамо» – «Шахтар» - 2:1 (1:0)

«Динамо»: 24. Петренко, 2. Рибак, 5. Варивода, 6. Човгаленко (к), 4. Білий, 18. Озимай, 10. Драган, 7. Ільченко (15. Черчукан, 58), 11. Редушко (20. Бурлаков, 64), 16. Букатий (17. Белев’ят, 69), 8. Попов (26. Губенко, 53).

«Шахтар»: 1. Вихрищук, 3. Дейнеко, 4. Мартюк, 2. Бойко (19. Шпекета, 62), 11. Стрільчук, 6. Сорока (к), 10. Леута, 8. Оличенко, 7. Форманюк, 14. Гармаш, 17. Діденко (9. Степанов, 53).

Голи: Драган (3, 66) – Дейнеко (43, з пен.)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер