Еліт-ліга ДЮФЛУ. U17. «Динамо» – «Волинь» – 6:1

Еліт-ліга ДЮФЛУ. U17. «Динамо» – «Волинь» – 6:1

У рамках 6-го туру Еліт-ліги ДЮФЛУ серед команд U17 (футболісти 2005 року народження) київське «Динамо» приймало на власному полі на НТБ «Нивки» луцьку «Волинь».

Підопічні Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка виходили на гру в якості лідера (у «біло-синіх» була однакова кількість очок із «Шахтарем», але краща різниця м’ячів), і підтвердили свій статус на полі.

Уже на 14-й хвилині господарі відкрили рахунок: Білоконь навісив із лівого флангу, партнери поборолися за м’яч на лінії воротарського майданчика та проштовхнули трохи вбік на вільний простір, куди набіг Гусєв та увігнав м’яча до сітки – 1:0.

Подвоїти перевагу «біло-синім» вдалося на 28-й хвилині. Динамівці розіграли класну комбінацію, партнери вивели Гусєва до воріт, Олексій виконав м’який навіс на лінію воротарського майданчика, відігравши тим самим голкіпера, звідки Маткевич головою переправив м’яча до сітки воріт – 2:0.

А перед самою перервою рахунок було доведено до розгромного. Проти Кремчаніна порушили правила у штрафному майданчику, і сам же постраждалий упевнено реалізував пенальті – 3:0.

Після перерви, маючи тотальну перевагу, динамівці ще тричі змінювали рахунок на свою користь. На 62-й хвилині партнер вивів Дзеня віч-на-віч із воротарем, і форвард успішно перекинув м’яча через голкіпера, який вийшов на перехоплення. А наприкінці зустрічі Микита вдало відгукнувся на простріл із правого флангу та у боротьбі із захисником проштовхнув м’яча повз воротаря, забивши свій другий м'яч у грі.

На останній хвилині основного часу гості в одній із рідкісних атак спромоглися забити гол престижу, але останнє слово залишилося за підопічними Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка. Після передачі з правого флангу м’яч долетів до Дзеня, який із району 11-метрової позначки пробив у незахищений кут та оформив хет-трик.

У підсумку, 6:1 – упевнена перемога «Динамо», яке з 16 очками в активі продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи приголомшливу різницю м’ячів 33:5.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга U17. 6-й тур

«Динамо» (Київ) – «Волинь» (Луцьк) – 6:1

«Динамо»: 12. Авраменко, 5. Федоренко (18. Сизонюк, 46), 20. Гусєв (6. Котуха, 67), 3. Балаба, 14. Білоконь (17. Цілик, 46), 15. Михайлів (21. Василець, 61), 8. Микитюк (16. Кролевець, 67), 24. Янчишин, 4. Ковальов (2. Дзень, 46), 9. Маткевич, 13. Кремчанін (11. Грохольський, 61).

Запасні: 23. Старушко, 7. Бойченюк.

Голи: Гусєв (14), Маткевич (28), Кремчанін (45, пен.), Дзень (62, 84, 90+1) – (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер